Fredag!

Jaha, så har man snart jobbat två dagar då. Jätteskönt att komma tillbaka efter sjukskrivningen. Började bli ganska less på att gå hemma faktiskt. Nu ska jag bara jobba mellan 8-14 så känns jättebra.

Idag efter jobbet ska jag inte lämna storstan utan jag ska ta pendeln till Kallhäll till Anna, Peter och barnen. Där ska jag och min familj tillbringa helgen. Ska bli supermysigt. Peter och tjejerna kommer lite senare för de åker från Vingåker.

På lördag kvällen ska jag hem till min andra Anna på middag. Ska bli superskoj att äntligen få komma dit. Dessutom ska flera av mina kära vänner dit. Jag hade tänkt följa med tjejerna ut på kvällen men det var innan jag mådde så här illa och var så här tjock. :-) Så det blir att jag åker tillbaka till Anna & Peter när tjejerna går ut.

Nu ska jag gå och käka lunch med Petra.

Ha en supertrevlig helg och en mysig första advent!!

Så var det dags igen.....

Ja, som rubriken säger så är det alltså dags för oss att uttöka vår familj. Den här gången gör vi det rejält dessutom för vi väntar TVILLINGAR.

Det ska bli så himla roligt, vi är superlyckliga och jätteförväntansfulla. Speciellt chockade blev vi nog inte för precis innan ultraljudet så sa jag till Peter att jag kände på mig att det var tvillingar. Det var liksom en känsla jag hade.

Än så länge är det väldigt tidigt så vi hoppas att allt ska gå bra.

Känns så himla konstigt att det är två små liv som finns där inne i min mage. Men de gör sig ständigt påminda, jag mår himla illa hela tiden plus att jag är så trött att jag skulle kunna somna stående. :-)

Men det är det värt!!

Kram från den väntande tvillingmamman!!!

VAB

Idag var det meningen att jag skulle ha börjat arbeta igen, på 75 %. Men det blev inte så för Isabella är sjuk. Hon har ingen feber men hon hostar som sjutton och är allmänt hängig. Får se hur länge vi blir hemma.

Idag har Carro varit här med sina barn William och Thea. Vi har haft det supermysigt som alltid när vi ses. När Peter kom hem så tog han med de stora barnen till pulkabacken. Barnen var helt lyriska.

Det har kommit så sjukt mkt snö här idag, det har snöat precis hela dagen. Det är så mkt att man inte ens hinner med att ploga. Underbart! Hoppas bara att snön får ligga kvar och att det inte blir en massa slask som det alltid blir.

Ha en mysig måndagkväll!


Så blev bullbaket!!!!






Visst ser det gott ut??? De blev ju inte så himla vackra, vi är ju inga proffs direkt. Men gott var det. :-)

Storbak!

Idag ska det bakas i familjen Blixt, vi ska baka pepparkakor och massa lussebullar. Ska bi mysigt. Tjejerna tycker det ska bli roligt.

I går var vi inne hos Sarah & Mattias och käkade middag. Det var mkt trevligt. Blev inte så sent för alla var så himla trötta.

Snön faller ner utanför fönstret och det är en mysig söndag!!

Halsoperation!

Idag har jag och Isabella varit på sjukhuset i Katrineholm. En läkare skulle bedöma om hon ska operera sina halsmandlar, IGEN.

Hon har ju redan gjort en sådan operation för ca ett halv år sedan. Men den lyckades tydligen inte. Man märkte inte ens i halsen att de hade tagit bort någonting och hon har samma besvär som tidigare dvs andingsuppehåll, snarkningar och svårt att andas när hon blir förkyld. Gissa om man blir arg.

Det var ju inte så att det varit roligt för henne att göra denna operation. Hon hade fruktansvärt ont i halsen när hon vaknade efter narkosen och de pumpade i henne morfin men stackaren bara grät. Inget hjälpte.

Men tack och lov så var hon bättre i halsen redan efter några dagar så hon kunde äta.

Den här gången hoppas vi att operationen ska bli gjord i Katrineholm av den läkaren som vi träffade idag. Vi träffade även honom förra gången för bedömning men de kunde inte göra operationen i Katrineholm för hon måste väga över 20 kilo för att bli sövd där. Så då fick det bli på skitsjukhuset i Eskilstuna.

Tyvärr vägde hon bara 17 kilo idag men de skulle försöka övertala narkosläkaren att operationen ska bli gjord där i alla fall. Vi hoppas på att de lyckas.

Cityakuten!

Usch, jag har precis tittat på Cityakuten. Det gick ju egentligen igår men jag var så trött så jag spelade in det istället.

Men det var inge roligt avsnitt att titta på. I förra avsnittet så sprängdes en ambulans med Dr Pratt i och i det här avsnittet så dog han. Jättehemskt. Jag tycker inte om när läkare som varit med länge dör, det blir så tomt utan dem.

Bara så ni vet. Antar att det bara är jag som följer Cityakuten. :-)

Ha en bra dag!!!

Tråksöndag!

Jag gillar inte söndagar så värst mkt. Tycker det är tråkigt när fredagar och lördagarna är förbi och det blir tråksöndag. Brukar alltid ha sådan ångest på söndagar för att det är dags att börja pendla på måndagen igen. Nu är jag ju visserligen sjukskriven så jag ska ju inte pendla i morgon. Men det är en tråkig dag ändå. Vill inte att helgen ska ta slut.

Idag blir jag och tjejerna själva. Pappa Peter är och fiskar med sin far och Robban. Helt otroligt, Robban åker från Stockholm för att komma till Katrineholm för att fiska. Då är man fiskegalen, :-). Jag förstår mig inte på det där intresset. Stå där vid vattnet och frysa som sjutton. Dessutom så brukar de ju inte ens få någon fisk. :-) Hur kul kan det va?

Nej, nu ska jag och mina prinsessor äta frukost!!!

Ridskolan!

Idag har vi varit på ridskolan och ridit. Tjejerna tyckte det var superkul.

Vi satt och titta på en lektion innan det var deras tur. Hästen som Isabella skulle rida på hette Rosa och var helt galen. Den ville inte alls skritta lite försiktigt utan hon hade bråttom. Den lilla flickan som red på henne flög av. Gissa om jag blev lite nervös, kändes inte riktigt okej att sätta upp min lilla tjej där. Men jag kunde ju inte gärna be om att få en annan häst. Så Isabella fick snällt rida på den. Men det gick himla bra tack och lov. De fick t om med trava. Julias häst hette Isak och var jättesnäll och lugn.

Jag blir så himla sugen på att börja rida igen men jag tycker inte riktigt att jag har tid. Nu är det ju dessutom fullt upp med tjejerna när de ska rida en gång i veckan.

Ha en mysig lördagkväll!!!







Brist på något intressant....

Om ni undrar varför jag inte skriver så är det för att jag inte har något intressant att skriva om just nu. Kan ju inte skriva bara för skrivandets skull.

Men jag kan ju berätta hur flitig jag var igår. Först var jag och Jessica ute och gick i hela två timmar. Och då gick vi fort dessutom. Var helt öm i låren i morse.

Efter det fick jag för mig att jag skulle möblera om i Isabellas rum. Det gick inge vidare. Kunde inte flytta på sängen för den var för stor. Så istället hade jag sönder den. :-) Helt plötsligt var den i flera delar och den stod tvärs över rummet så man kom varken fram eller tillbaka. Tack och lov så kunde Peter skruva ihop den igen. Men jag hann inte möblera klart så det ska jag göra ikväll istället.

Igår kväll var vi i badhuset. Mysigt att vara där lite senare. Julia kan simma en bra bit nu. Är så roligt att se henne för hon blir så stolt!!!

Ha en trevlig kväll!

Vilse....

Igår var jag och Jessica ute på en promenad med hundarna. Den tog ungefär en timme.

I morse tänkte jag att jag skulle gå samma runda igen, men själv den här gången. Det började himla bra men efter att jag gått och gått så började jag inse att jag inte alls kände igen mig.

Hade gått en halvtimme när jag förstod att jag faktiskt var vilse. Men jag fortsatte att gå och tänkte att till slut kommer jag väl fram. Men det var mitt i skogen så det kändes lite otäckt. Klockan var bara åtta så det var inte riktigt ljust heller. Den enda hjälpen jag hade var Curage och han är ju inte till så mkt hjälp. Han verkade hur nöjd som helst.

Tillslut kom jag fram till ett sommarhus med två tillhörande lador. Då tänkte jag att om det fanns ett hus där mitt ute i skogen så kan det inte vara så långt kvar. Jag fortsatte framåt och efter ett tag så började jag känna igen mig igen. Så då var det bara att gå hem igen.

Promenaden tog en timme och tjugo minuter så det var inte så lång omväg jag gått ialla fall. :-)


Helgen!

Gomorron allihopa.

Hoppas att ni har haft en bra helg. Min har varit super.

I fredags hände inte så mkt, Mattias var över och tog några groggar med Peter. Själv låg jag på soffan hela kvällen och tittade på tv.

På lördag åkte vi till mamma för att äta lunch. Vi fick supergod fiskgratäng med champinjoner och räkor. Hur gott som helst.

På kvällen var vi på middag hos Jessica & Mårten. Där åt vi en jättegod tacotårta. Vi åt tills vi nästan sprack. :-) En hel del alkohol blev det oxå, ialla fall för Peter. Han t om rökte tre ciggaretter, fast vi har slutat. Dumma Peter. Där alkoholen går in, där går vettet ut. Jag rökte inte ialla fall.

Tjejerna var duktiga och höll sams. Vi hade åkt värsta omvägen från mamma på dagen så att de kunde sova en stund i bilen. Annars hade de aldrig orkar. De är ju så kvällströtta de där två.

I söndags var det ju fars dag. Peter fick ett par nya jenas, skitsnygga. Och så fick han två par boxershorts. Himla snälla barn han har. :-)

På kvällen var det middag hos hans föräldrar.

Ha en bra måndag!

Fredag!

Idag är det fredag och jag och Isabella är hemma, precis som vi är alla fredagar. Vi håller på med pärlplattor och tittar på bollibompa.

Igår var jag hos doktorn, blev sjukskriven två veckor till. Men nu ska jag rehabiliteras för jag blir ju inte frisk av att vara sjukskriven. Ska gå hos en sjukgymnast och se om hon kan hjälpa mig att bli av med huvudvärken. Känns bra att nånting händer, kan ju inte gå hemma hur länge som helst.

Ha en mysig helg!!


Sovmorgon!

I morse hade vi tänkt att vi skulle få lite sovmorgon. Vi skulle gå upp kl sju istället för kl sex. Peter ska lämna tjejerna halv åtta idag för han ska bli hämtat klockan åtta för att åka till Stockholm och gå på båtmässan.

Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Tjejerna vaknade som vanligt klockan sex och var jättepigga. Så det var bara att pallra sig upp.

Idag ska jag till läkaren och diskutera om jag ska fortsätta bli sjukskriven eller om jag ska börja jobba igen. Känns himla surt att börja pendla igen. Har mått dåligt hela veckan för det. Huvudvärken är åter igen på sin plats och jag kan inte sova på nätterna.

Tänk om jag kunde ha fått ett nytt jobb istället. Vad glad jag hade varit då.

Ha en bra dag!


Dumma Telia!!!

Idag har jag försökt att svara på sms som jag har fått men det har varit helt omöjligt. Får bara felmeddelanden hela tiden. Jätteirreterande.

Hoppas Telia löser det snart!!!

Snacka om att vara sms-beroende. :-)

Mkt motion blev det!!

Idag har jag motionerat så det räcker för en hel månad. :-)

I morse vid halv åtta var jag ute på en promenad med Curage. Sen några timmar senare var jag ute och sprang. Trodde att jag skulle ha värsta kondition nu när jag slutat att röka. Men det går visst inte så fort. :-)

På eftermiddagen tog jag en till promenad med Curage, visserligen inte så långt men ändå. Sen ringde Peter och sa att han skulle jobba över och att jag fick hämta tjejerna. Så jag knatade iväg, först till dagis och sen till skolan. Tog ungefär 25 minuter.

Men det tog längre tid att gå hem kan jag lova. Tjejerna går inte så fort, men de var himla duktiga och gnällde inte allt för mkt. Vi fick sjunga och så för att det skulle vara roligare att gå. Tog ungefär en timme.

Nu ikväll tänker jag inte gå utanför dörren utan ligga i soffan med gott samvete. Det är jag värd!!!! :-)



Mamma Mia!

Nu har jag precis kollat på Mamma Mia, åhhhhh vad den var bra. Den var så himla mysig och jag blev alldeles kär.

En annan film jag kan rekommendera, fast den har ni väl redan sett, är Casino Royales. Den var oxå himla bra!!!!

Vi klarade helgen...

Åhh, nu måste jag berätta vad duktiga vi är. Jag och min man slutade nämligen att röka i onsdags. Visst är vi väl duktiga?

Jag är så himla stolt över oss. Trodde aldrig att det skulle gå men det gjorde det. Var inte ett dugg svårt faktiskt, Peter fuskar ju för han snusar. :-)

Jag tänkte att helgen skulle bli värst men det gick faktiskt.  Nu gäller det bara att se till så att man inte äter en massa istället.

Ha en bra måndag!

RSS 2.0