Valborg!

Först och främst vill jag önska alla mina vänner en supertrevlig Valborg. Hoppas att ni ska göra någonting trevligt. Ida och tjejerna kommer till oss ikväll och grillar. Johan skulle oxå varit med men han måste tyvärr jobba.

I morgon kommer Bea, Krille och barnen hit på middag så det blir lite att fixa. Tur att jag har en man som hjälper till med allt för jag själv har inte mkt ork kvar nu.

Jag är så himla trött på att vara gravid nu, känner att jag inte orkar längre snart. Vill bara att han ska komma ut. Jag är så svullen i kroppen så på nätterna vaknar jag av att jag inte har någon känsel i armarna och händerna. Usch, jag bara gnäller. Men jag anser att man får gnälla när man inte mår bra, synd bara att alla andra måste lyssna på mitt gnäll. :-)

Idag är tjejerna lediga, vi trodde att vi skulle få sovmorgon idag men de vaknade som vanligt kl sju. Suck!!!

Vädret är underbart redan nu så idag bir det att sitta i solen och njuta.

Kram på er!!

Magnehultån igen!

Äntligen är det fredag och min man är faktiskt ledig idag.

Om ett tag ska vi hämta tjejerna och bege oss några mil bort tillsammans med Johan, Ida och deras barn. Vi ska till Magnehultån igen för att fiska och grilla lite. Johan och Ida ska ha med sig husvagn för de ska sova kvar till i morgon men vi måste ju tyvärr hem. Peter jobbar hela dagen i morgon och jag och tjejerna ska till Julias skola och titta på när Julia har lektioner. Ska bli roligt, sen får de vara lediga nästa torsdag som kompensation.

Vädret är underbart och humöret är på topp! Kan det bli bättre! :-)

Helgen...

Det har varit en bra helg trots att min man jobbade hela helgen. I fredags fick jag ju besök av Ida och hennes barn, det var mkt trevligt.

På kvällen blev det tacos, Julia hade Cajsa här som skulle sova över. Även Cajsas pappa var med och käkade tacos för hans Jessica jobbade oxå. Peter hade visserligen kommit hem då men Jessica jobbade till tio.

På lördag på dagen var tjejerna och jag i lekparken en stund och sen åkte vi till ridskolan. De tycker att det är så himla kul att rida men Julia tyckte det var lite jobbigt för hästen var så skumpig när de travade. Hon har inte förstått det där med att rida lätt ännu. :-)

På kvällen när Peter kom hem så gick vi till Jessica och Mårten och grillade. Supergott var det.

På söndagen blev det lugnt, låg mest och vilade.

Hoppas ni har haft en bra helg!

Fredag!

Idag är det fredag och min man har precis åkt till jobbet. Han ska jobba till sju ikväll. Jättetråkigt, dessutom ska han jobba hela lördagen och söndagen oxå. Ingen vidare rolig helg.

Men men, det blir ju en massa pengar ialla fall. Idag ska jag hämta hem mina tjejer lite tidigare för Ida, Isabella och Wilma kommer hit och fikar lite. Ska bli roligt.

I morgon är det ridskola med tjejerna, hoppas att farmor och farfar kan skjutsa oss dit.

Just det, jag har ju glömt att berätta om vår underbara långfredag. Vi fick för oss att vi skulle gå till lekparken och ha picnic men så bestämde vi oss för att vi skulle åka till Magnehulteån istället så att vi kunde fiska lite oxå. Vi packade ordning fika, korv och bröd och så tog vi med oss grannens son.

När vi kom dit så började vi med att grilla korv, det är så himla gott när man grillar korv ute. Peter kastade i sitt spö under tiden. Det dröjde inte länge förrän han fick napp. Det var en fin regnbåge på 1 och 1 halvt kilo. Jag och Isabella tog upp den med håven. Efter en stund fick vi napp igen, denna gång var regnbågen på 1,8 kilo. Barnen tyckte det var så himla roligt att vi fick fisk. Man tröttnar ju rätt fort när det inte nappar.

Så fort Peter fick fisk så var han ju tvungen att ringa till Robban och retas lite. Efter ett tag så ringde Petra mig, hon satt i bilen på väg till Småland. Hon sa flera gånger i telefonen att vi måste ses snart och självkart höll jag med henne. Rätt som det var så stod hon alldeles bakom mig och skrattade. Då hade de svängt av motorvägen för att komma och hälsa på oss. Vi var tydligen nära där de befann sig. Hur kul som helst.

De var bara kvar en stund eftersom de hade långt att åka. När de hade åkt så packade vi oxå ihop och åkte hemåt. På kvällen grillade vi fiskarna och åt dem tillsammans med våra grannar Jens och Jonna och deras barn. Det var så himla gott.

Ja, det var vår långfredag det!! :-)

Längtar....

Igår satt jag på vår säng och vek en massa kläder till bebisen som jag hade fått. Då kom Isabella, Julia och deras kompis Nathalie och satte sig bredvid mig och hjälpte till med att vika kläderna. Det var så mysigt att se dem dona med lillebrors kläder.

Efter en stund tittar Isabella på mig och säger, -Åh mamma, vad jag längtar efter lillebror. :-)

Så himla gulligt!!!

GLAD PÅSK!



ÖNSKAR FAMILJEN BLIXT!

Typiskt...

Idag på eftermiddagen tänkte jag att jag, Isabella, Julia och hennes kompis Sofia skulle gå till våran stora lekpark och ha lite fika med oss.

Tjejerna blev jätteglada och jag satte igång att baka en banankaka som vi skulle ha med oss. Gjorde i ordning en korg med saft, kaffe, bullar och den ny bakade kakan. Alla var på bra humör.

Men när vi öppnade dörren så insåg vi att det hade börjat regna, en hel del faktiskt. Det är så himla typiskt, alla blev jättebesvikna.

Det hela slutade med att vi satte oss på altanen istället och hade picnic. Det gick ju bra det med!!! :-)

Vecka 27


Barnet:

Barnet är 32 cm långt och väger 1 kilo. Dess ansikte har blivit lite rundare. Foten mäter 4 cm, lårbenet 5 cm och huvudets diameter är nu 7 cm. Skulle barnet födas i vecka 27 har det mer än 90% chans att överleva, det har allt som behövs för ett liv utanför livmodern. När du nu går in i den sista tredjedelen av din graviditet återstår mognad och tillväxt. Barnet är fortfarande mycket magert då det inte har lagt på sig något underhudsfett ännu. Huden är röd, tunn och täckt med fosterfett. Ögonen och ögonlocken är fullt utvecklade. Barnets hörsel har förfinats och det uppfattar mer nyanserat röster, musik och plötsligt höga ljud.

Känns ju himla tryggt att veta om han skulle komma ut för tidigt!!!


Ystad till Haparanda!

Om det är någon som undrar var Gert och Robban befinner sig så är det inte långt ifrån lilla Vingåker. De är nämligen snart i Katrineholm. :-)

Bara så ni vet!!!

Tisdag!

Jag har varit dålig på att blogga nu under en tid. Men jag har ju inte så mkt att skriva om nu eftersom det inte händer så mkt. Jag får ju tyvärr inte göra någonting. Får ont så fort jag rör mig. Men det har blivit lite bättre ialla fall sen jag började med medicinen. Men det är konstigt egentligen, man börjar med en medicin för att må bättre men så har den en massa biverkningar istället så att man inte alls mår bra. Jag äter bricanyl tabletter nu och utav dem får jag värsta hjärtklappningen som är hemsk plus att jag skakar i händerna. Jaja, det hjälper ju lite mot värkarna ialla fall och för det får man ju var tacksam. :-)

I lördags var vi hos Ida och Johan och grillade. Det var hur gott som helst. Vi satt på deras altan hela kvällen, och då menar jag att jag verkligen satt, jag fick inte göra någonting för de tyckte att jag skulle vila. Värsta bortskämd blev jag. :-)

Annars har det varit lugnt. Vi försöker så gott vi kan att underhålla våra barn som är lediga denna vecka. Vi hade tänkt att gå till badhuset någon dag men det får bli när det är dåligt väder. För just nu vill man ju bara vara ute. Solen skiner och det är underbart.

Just nu sitter jag och väntar på att Peter ska börja grilla. Det är tredje gången vi grillar denna vecka. Hur gott som helst!

Hoppas ni har det bra!!!

Vår älskade pojke!!!


RSS 2.0