Världens sämsta måndag....

Idag var ingen rolig dag. Morgonen började med att jag tittade ut genom fönstret och insåg att det hade snöat på natten. Men jag trotsade snön och cyklade ialla fall till jobbet.

Väl på jobbet så insåg jag att jag hade en hemsk huvudvärk. Men jag skulle sedan bli varse om att den värken kunde bli tio gånger värre.

Efter ett par timmar så hände en grej på jobbet som fick mig att bli väldigt ledsen, faktiskt så ledsen så att jag grät. Ingen superstor grej egentligen men är man superkänslig så är man. :( Men det löste sig tillslut ialla fall.

Pratade med Peter lite senare och han sa att Mio var på bättringsvägen så vi såg fram emot att kunna lämna honom på dagis på tisdagen så vi skulle slippa vara hemma. Men då ringer Julias lärare och säger att hon har så ont i örat. Så det var bara för Peter att dundra iväg för att hämta Julia i skolan och för mig att inse att jag får vabba i morgon. SUCK!!!!

Skönt att denna dag snart är över.

Nu blir filmtjam med min älskade så då känns allt mkt bättre. :)

Ledig dag

Idag har jag varit ledig från jobbet och hemma med mina tre älsklingar. Skola och fritids var stängt idag så då blev det en föräldrardag. Himla skönt och mysigt. Det blev en bra dag.

På förmiddagen tog vi en promenad med hunden. Mio tycker det är så kul att sitta i vagnen och hålla i Kurages koppel. Funkar bra när han sitter i vagen, men när han går med kopplet så brukar Kurage dra omkull honom.

Efter promenaden blev det gungning och lek på tomten, så underbart när gräsmattan nu är nästan helt fri från snö.

Sen var det dags för sovning. Mio sov två timmar och då hann jag med lite tvätt och annat som måste göras. Tjejerna var ute och lekte med kompisar.

På eftermiddagen kom några av de bästa, Anna och barnen. Det blev fika, lek och en massa prat.

När pappa Peter kom hem från jobbet bar det av in till Katrineholm för köp av en ny dator och en ny dammsugare (någon har dammsugit sönder den gamla).

Dammsugare inhandlades men ingen dator. Ingen passade mannen i familjen. Men min dammsugare är underbar.  Har självklart provat den nu på kvällen och insett att den är här för att stanna. :))

I helgen är det dags för slalomtävling igen. Hejja, hejja!!


Mio och hans nya traktor



TACK JAKOB :))

Rakning...

I lördags så sa jag till Peter att vi måste ta och klippa Mio någon dag. Då kom han med den briljanta idén att han skulle raka honom. Mot min vilja så gick jag faktiskt med på det fast jag egentligen inte ville.

Peter ställde in rakapparaten på det längsta, vilket är 12 mm, och så började han raka. Jag står bredvid med tårarna sprutandes och skriver -Nej, jag vill inte. Men då var det redan försent. Jag grät mig igenom hela proceduren och tyckte att det såg hemskt ut. Mio såg sjuk ut.

Men när det var färdigt så tyckte jag faktiskt att det var lite fint. Efter ett tag vande jag mig vid det och nu tycker jag faktiskt att det är jättefint. :)

Vad tycker ni? Visst ser han stor ut?




Storfrämmande

I helgen har vi haft storfrämmande, Anna och världens sötaste Kalle var hos oss. Det var så himla mysigt att ha dem hos oss. Man hinner ju tyvärr inte träffas så ofta när man bor på olika ställen.

Det är så tråkigt att jag träffar mina kära vänner i Stockholm så sällan. Jag saknar verkligen er. Önskar att vi bodde närmre.

Kanske skulle ta och flytta tillbaka till storstan......eller kanske inte. Vi har det ju bra här. Det som är bra med att bo långt ifrån varandra är ju att när man väl träffas så blir det ju längre och intensivare.

Anna och Kalle kom på lördagen mitt på dagen och åkte hem på söndagen. Under tiden de var här blev det mkt mys och gos med bebis, mkt vin och mkt prat. Precis som de ska vara när man träffar en kär vän.

Synd bara att allt det goda har ett slut och att söndagen kom alltför fort.






När man har köpt en ny kamera, då tar man kort på allt man ser.....


Julias fina halsband


Vårt kök


Mio dammsuger


Julia Finulia


Våra finaste




Vårt vinställ från fel håll :)

Tack....

Ville bara tacka er alla som läser och även kommenterar min blogg. Jag blir så himla glad av era kommentarer.

Vet att min blogg inte är så värst intressant eller rolig men jag skriver om mitt liv och om min vardag. Det glädjer mig mycket att ni vill dela den med mig.


Veterinären

Idag ska våran vovve till veterinären. Han ska sövas ner och göras rent i munnen för han har sådan tandsten. Jag är faktiskt lite nervös. Tänk om något skulle gå fel. Han har aldrig någonsin varit nersövd tidigare, han har faktiskt aldrig varit hos veterinären. Vi har nog haft tur med honon då han är en väldigt frisk hund.

Jag hoppas att det går bra idag!


Mios fötter


RSS 2.0