Sov gott......

Jaha så var äntligen denna jul över. Vi har inte haft en bra jul tyvärr då vår älskade svärmor, farmor och mamma lämnade oss natten mellan julafton och juldagen.

Hon var svårt sjuk i cancer och nu orkade hon inte kämpa längre. Det är oerhört jobbigt och vi mår inte alls bra. Men vi tröstar oss med att hon nu slipper lida.

Vila i frid älskade Gerd!

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR




Ett Isabella citat:

Följande konversation utspelade sig i morse.

Julia: Mamma, jag vill inte gå till skolan idag.

Cilla: Jo Julia, det måste du. Man får bara vara hemma från skolan om man är sjuk.

Isabella: Ja, för skolan är jätteviktig, där lär man sig ju att läsa, i fall man har tappat bort det!!!!

:-) :-) :-)

Ett stort GRATTIS....

önskar vi vår älskade Isabella idag på hennes fem års dag!!!


Isabella & Mio badar!




En dag i lekparken, kolla in Isabellas reflexer....








Lite kort.....



Caroline & lilla Lova



Mio duschar



Tjejerna bakar pepparkakor med pappa Peter







Carro & Thea på biblioteket



Isabella & William på biblioteket



Fiskdamm på bibliteket



Vissa blir trötta av att vara på bibblan. :-)

Vaccination!

Idag har Mio fått sin fem månaders vaccination. Det gick jättebra. Han var lite ledsen så klart och inte nog med att de får en spruta, nu är det ju dessutom två rackare som ska in i benen. Stackars små liv.

Isabella hade samtidigt sin fem års koll med fem års vaccination. Det gick oxå jättebra, hon sa inte ett ord men jag såg på henne att det gjorde ont. Hon är så blyg den där lilla tjejen så hon vågar inte ens gråta när hon får spruta.

Fem års kollen gick oxå jättebra. Vi fick massa beröm för henne, hon kan sånt som en 6 åring ska kunna. :-) Då blir man en stolt mamma. :-)

Annars är allt som vanligt. Peter och hans pappa har fixat med övervåningen hela dagen och det ser lovande ut. Snart är det dags för målning. :-) Ska bli så skönt när det blir färdigt och vi har tre rum däruppe istället för två.

Ha en trevlig kväll!!!

SUPERGRATTIS....

TILL MIN KÄRA OCH BÄSTA VÄN ANNA SOM FYLLDE 35 ÅR IGÅR!!!

GRATTIS VÄNNEN!!!

En fika vecka...

Jaha så var det söndag igen och en ny vecka är slut.

Jag har haft en superbra vecka med massa fikastunder med kompisar. I måndags var Ann här på förmiddagen och på tisdagen på förmiddagen var jag hemma hos Caroline och tittade på lilla Lova. Hon är så himla söt. Mio såg ut som en jätte i jämförelse. På eftermiddagen kom Sussie och Jakob. Isabella och Jakab leker så himla bra tillsammans. På onsdagen åkte jag Isabella och Mio hem till Anna, Neo och Tim och Magnus förstås men han var inte hemma. :-) Isabella och Tim lekte för fullt och Neo och Mio låg på golvet och lekte. Skiljer bara några veckor på dem. På torsdagen blev det en hel del rödvin tillsammans med Jessica. Peter bakade pepparkakor med våra barn, en rättvis fördelning tycker jag. :-).På fredagen var vi i bibblan tillsammans med Carro , Thea och William. Det var skattjakt där. :-)

Helgen har varit ganska lugn. Mamma var här hela lördagen, hon åkte med ut till ridskolan och tittade när tjejerna red.

Idag har Peter jobbat hela dagen och gör fortfarande, han slutar kockan tio. Erika och Lova har varit här. Vi har spelat Super Mario Bros. Hur roligt som helst. Vi kunde knappt sluta. Man blir som barn på nytt.

Nu är det snart dags att inta ryggläge i soffan. Ska bli skönt.

RSS 2.0