Intensiv vecka, underbar helg

Ojoj, vad veckarna bara rusar iväg. Det går så fort och jag kan inte förstå att mina tjejer slutar nollan och tvåan om bara några dagar. Mina stora fina tjejer.

Den förra veckan speciellt har bara flugit iväg. Har haft otroligt mkt att göra på jobbet. Många jobbansökningar ska ut inför höstens anställningar och många vigslar äger rum nu i sommar. Men hur mkt det än är så tycker jag att mina arbetsuppgifter är jätteroligt och det är ju tur. :)

När helgen äntligen kom så var det dags för mannen att jobba. Men det gjorde ju inte så mkt eftersom min favvo bebis Kung Karl och hans kära mor Anna kom till mig lördag till söndag. Vi hade det hur mysigt som helst. Men vi saknade dock Petra som i sista stund fick förhinder. :(

Efter att Anna & Karl åkt hem på söndag så gav jag och mina barn oss ut på en lång cykeltur. Jättemysigt. Vi cyklade och cyklade. Det blev ett stopp på Scorett för inhandling av lite nya skor, det var ju inte så svårt att hitta något där. Finns helt sjukt mkt fina skor som jag vill ha. Men denna gång vart det dock bara skor till barnen. Nästa gång är det min tur. ;)

Efter skoshoppandet cyklade vi vidare till pappa Peters jobb och hälsade på lite. Det gillade barnen. Efter det bar det av hemmåt för lite kaffe och fika. En mkt bra söndag med andra ord. Förresten började den väldigt bra oxå då jag fick jättefina teckningar och fin present eftersom det var Mors dag.

Den här veckan har börjat lite lugnare men till helgen blir det full rulle igen. Me like!! :))

Hoppas ni har det bra där ute.

 

Gosungar



En liten puss



Fina presenter från min kära vän

Fast anställning = träning

Den första maj blev jag fast anställd på mitt jobb vilket känns superbra. Jag är otroligt tacksam över att jag fått en fast anställning här där jag bor.

I och med att jag blev fast anställd så fick jag oxå förmånen att köpa ett träningskort för 750/år. Med det har jag gratis tillgång till två stycken gym med olika träningspass plus till badhuset.

Gissa om jag ringde direkt till friskvården och fixade kortet när jag skrivit under papprena. Nu jäklar ska det tränas. Jag tänker minsann inte bada i vassen i sommmar. :) Haha, vi får väl se hur det blir med den saken.

Men i alla fall så satte jag igång med min träning denna vecka. I onsdags var mitt första pass på gymmet vilket gick jättebra. Tanken är att jag ska träna där måndag och onsdag. Går tillsammans med en kollega så då känns det lite lättare.

I går kväll var jag och fem av mina kollegor med på vårruset. Det var superkul, har aldrig varit med förut så det blev premiär igår.

Jag hade som mål att jag skulle orka springa 3 km utan att stanna, (ja, bättre kondis än så har jag inte tyvärr), men när jag såg skylten där det stod 3 km så insåg jag att jag fortfarande hade lite ork kvar. Det blev faktiskt att jag sprang lite drygt 4 km innan jag stannade. Gissa om jag blev stolt över mig själv. Kändes skitbra faktiskt.

Nu känner jag mig riktigt peppad inför träningen, hoppas bara att känsla håller i sig.


RSS 2.0