Sälen!!!

Vi befinner oss i Sälen för tillfället. Bor med Petra och Robban i deras stuga som de har hyrt. Men tyvärr så åker vi hem i morgon.  Hoppas vi inte kör fel som vi gjorde när vi åkte hit. Vi körde 13 mil fel. Slå det om ni kan. :-) Vi åkte klockan sju på kvällen från Vingåker och kom fram till Sälen klockan två på natten. Tur vi köpt en ny bil som är himla skön att åka i. :-)

Idag har vi varit i trollskogen och tittat på en massa troll. Barnen tyckte det var jätteroligt. Igår var även Anna och Magnus här. Supermysigt att träffas.

Nej nu har jag inte tid att blogga mera, ville bara uppdatera lite.

Läkarbesök och 92-års kalas

I går var vi på läkarbesök med lilla Mio. Det gick jättebra, han blev godkänd. :-)
Vi var lite oroliga över hans vikt för när vi var där i lördags och gjorde PKU testet så hade han gått ner från 4530 till 4190 och han fick inte gå ner någe mera. Men lill klumpen hade gått upp till 4460 igen så det var jättebra :-). Läkaren sa att det syns att han äter bra. Haha, skönt att veta att mjölken räcker.

Efter det åkte vi ut till mamma för att fira min morfar som fyllde 92 år. Där blev vi kvar hela dagen för Peter jobbade till sju. Är så skönt att vara hos mamma där man blir ompysslad och får maten serverad. Jag och tjejerna låg och sov i två timmar och Mio låg i vagnen på altan och sov.

Härligt med sommar!!

Mjölkstockning och 40 graders feber!

I går kväll när jag gick och lade mig så började jag helt plötsligt att frysa något fruktansvärt. Jag skakade i hela kroppen. Kände hur temperaturen i kroppen steg på bara några sekunder. Jag blev så himla dålig.

Somnade tillslut men vaknade stup i kvarten för att se om Mio var vaken så att jag kunde amma honom, vet ju att det är det enda som hjälper mot mjölkstockning. Men han bara sov och sov. Han som brukar vakna flera gånger på natten. När klockan var ett så stod jag inte ut längre utan fick sätta mig att pumpa ut lite. Då kändes det mkt bättre. Men febern var fortfarande på sin plats.

Inte förrns klockan tre vaknade lillprinsen och var hungrig.

Idag har jag mest sovit hela dagen. Känner mig bättre nu men har fortfarande lite feber. Hoppas det är bättre i morgon då vi ska på läkarbesök med Mio.

Mio, Min Mio!!!

Torsdagen den 9/7 klockan 05:01 kom våran Mio till världen. Det gick med raketfart. Vi hann endast befinna oss på förlossning i tjugo minuter innan han tittade ut.

Han vägde 4530 g och var 52,5 cm lång. Alltså en stor bebis. :-)












RSS 2.0