Bye bye 2008

Ett gott nytt år önskar jag alla mina kära vänner!!! Hoppas ni får en mysig kväll!!!


GRATTIS PETER PÅ FÖDELSDAGEN!

Idag fyller världens bästa pappa år. Peter blir 34 år idag!

Grattis min älskling!

Söndag...

Idag är det söndag och alla juliga dagar är över. Nu är det bara nyårsafton att se fram emot. Vi ska hem till Carro och Johan på nyår, ska bli supertrevligt. Erika och Mattias ska oxå vara där och två andra par. Blir nog jättekul.

Igår kom Micke M till oss, han ska åka hem i kväll. Vi fick även besök av Henke och Thomas igår kväll och det blev lite dricka för grabbarna. Blev inte så sent för Peter somnade redan klockan tio. Som vanligt. :-)

Julia har haft sin vän Julia sovit över i natt så hon var jätteglad.

Nej, nu ska jag göra någon nytta.

Ha en trevlig dag!

Dålig på att uppdatera.....

Ja, här var det ett tag sen någon skrev, förstår inte varför ingen annan skriver mina inlägg när inte jag orkar ;-).

Idag är jag superförkyld och har ingen aning om hur jag ska orka ta mig till Willys och handla en massa julmat idag. Tur jag har mannen med mig, han lär få göra det mesta. Så typiskt att man ska bli så dålig lagom till jul. Isabella är oxå dålig och hostar en massa.

Det började igår för oss båda, Isabella var med mig på jobbet för jag hade lovat att hon skulle få följa med eftersom Julia varit med en gång. Igår var en bra dag för det var lite folk på jobbet och inga patienter. Men efter fikarasten vid tio så började Isabella tröttna. Jag oxå för den delen, kände att jag inte hade någon inspiration för att underhålla henne längre. Vi packade ihop och åkte till Huddinge och åt på Mcdonald´s. Sen tog vi tåget hem.

När vi kom hem så lade jag mig på soffan och somnade som en stock. När jag vaknade mådde jag ännu värre. Men med lite alvedon så mådde jag bättre.

På kvällen efter middagen åkte vi ut till ridskolan och tittade på när Julias kompis Julia red. Det tyckte tjejerna var mkt roligt. Själv tyckte jag det var kallt.

Nej, nu är det dags för tomtegröten!!

Ha en underbar jul allihopa!!!!

Löneförhöjning!

Idag fick jag löneförhöjning på jobbet, 1000 kr. :-) Det var mkt roligt tycker jag!


GRATTIS ISABELLA PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!

Idag fyller världens bästa fyra-åring år.

Grattis våran älskade prinsessas!!!

Lördag!

Idag åkte vi till doktorn med Julia för att kolla i hennes hals. Hon hade halsfluss så klart, det är helt hopplöst, det slutar alltid med penicillin när hon är sjuk. Stackars liten. Men det är tur att det finns alvedon och ipren så man kan hålla värken borta.

Nu straxt ska vi iväg till Sussi & Gustav på middag, ska bli himla trevligt. Sitter och väntar på Peters pappa som ska skjutsa oss.

Hoppas ni alla får en trevlig lördag kväll!!

Fredag!

Idag har jag varit ledig från jobbet, hur skönt som helst. Men någon sovmorgon blev det inte tal om direkt. Snarare så gick jag upp tio minuter tidigare än vad jag brukar.

Det har nämligen varit Lucia på dagis idag, himla mysigt och vackert. Men lite kallt för det var utomhus, men fikat var inne ialla fall.

Efter Luciafirandet så lämnades Julia i skolan och vi andra åkte hem. Peter var oxå hemma idag för han har skadat ryggen på jobbet.

Det blev en lugn och mysig dag hemma med Isabella. Vi tittade på film och spelade spel. Klockan ett åkte Peter och hämtade Julia i skolan. Julia grät när hon kom hem, hon hade så ont i halsen och hade en massa feber stackars liten.
Hon har varit jättehängig hela dagen. Just nu mår hon bättre, pga alvedon. Hoppas hon är friskare i morgon!

Ikväll blir det IDOL!!

Julfest!

Ikväll har vi julfest på jobbet. Tjerjena här på jobbet säger att maten brukar vara helt suverän. Det tycker jag låter kanon som är så hungrig hela tiden. :-)

Det börjar klockan sex och jag lär väl få kasta i mig min mat för halv åtta går mitt tåg hem. Hade först tänkt att sova i Stockholm men det är Luciafirande på dagis i morgon och det vill jag ju gärna vara med på.

Jaja, äta kan man göra fort, speciellt när det är gott!! :-)

Galning...

Igår när vi åkte förbi ett hyreshus som ligger ganska nära där vi bor så var det fullt med brandbilar, polisbilar och ambulanser. De hade spärrat av ett stort område.

Tydligen var det en 20-årig man inne i en lägenhet i huset som hade blivit utvisad. Men han hade ingen lust att åka hem till sitt land så han hade dränkt in hela sig och lägenheten med bensin och hotade att tända på.

Poliser och brandmän stod handfallna och kunde inte göra så mkt annat än att vänta ut honom. Men de hade i alla fall lyckats få ut alla andra familjer som bor i huset.

Lite senare när Peter var ute med Curage så hade även insatsstyrkan anlänt. Men vid nio på kvällen så hade mannen gett upp och kommit ut.

Himla hemskt, om han hade tänt på så hade ju hela huset exploderat. Många människor kunde ha blivit skadade.

Man undrar om han tycker att det var värt det, nu lär han ju verkligen inte få stanna i Sverige!!!!

Redan tisdag...

Fasligt vad dagarna går fort, idag är det redan tisdag och jag har ju inte ens hunnit bloggat om min helg. :-)

Det var i alla fall en mkt bra helg. I fredags hände inte så mkt. Jag, min man och Julia somnade på soffan halv åtta. Det var bara lillungen som var vaken. Hon stod och grejade med sina saker på vardagsrumsbordet. Tack och lov så vaknade jag redan efter en kvart för då hade jag så ont i nacken. Hade somnat lite snett. :-)

På lördagen åkte vi ut till mamma och käkade lunch. Min kusin med familj var där. De har en flicka som är lika gammal som Julia. De hade roligt och lekte för fullt.

På eftermiddagen lämnade vi våra tjejer hos farmor och farfar där de skulle sova över. Sen åkte vi hem och gjorde ordning oss för kvällen. Erika, Mattias och Carro kom förbi och tog en öl innnan vi åkte ner till Johanna.

Festen var mkt trevlig men min man vart jättefull. Han och Mattias hade delat på en liter sprit, plus att Peter hade druckit en halv vinflaska oxå. När klockan var halv tolv så tog jag min man under armen och började leda honom hem. Han var himla roligt att lyssna på. :-)

På söndagen hade vi tänkt att vi skulle ha en lång sovmorgon men vi vaknade klockan åtta båda två och var jättepigga. Vi gick upp och åt frukost och sen storstädade vi alla tre våningarna. Blev himla rent och fint. Sen blev det lunch hos farmor och farfar.

Himla bra helg alltså!!!

GRATTIS ANNA!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANNA, HOPPAS ATT DU FÅR EN UNDERBAR DAG!!!


Äntligen fredag!

Åhh, idag är det fredag och det känns underbart tycker jag. Har nu jobbat min första vecka efter sjukskriven. Otroligt hur kul jag faktiskt tyckte att det var att komma tillbaka igen. Jag har varit saknade här på min avdelning och de är glada att jag är tillbaka. Känns hur bra som helst. :-)

Men vad som känns ännu bättre är ju att det straxt är helg. Den är behövd känner jag. Ikväll kommer det att bli lugnt, ska bara mysa med familjen. Kommer nog inte orka så mkt mera.

I morgon ska vi ut till mamma en sväng på dagen där min kusin med familj befinner sig. Ska bli kul att träffa dem igen.

På kvällen ska vi lämna tjejerna hos farmor och farfar. De ska sova där. Peter och jag ska på fest hos Johanna, hon ska ha en liten avskeds fest för hon ska flytta till Italien om en vecka. :-( Hon kommer att bli mkt saknad.

Det var lite om min helg, vad ska ni göra i helgen?

Hämtning i Stockholm

I fredags när Peter hämtade Isabella på dagis så sa hon så här:

-Pappa, idag berättade jag på dagis att vi ska åka till Stockholm och hämta hem våra bebisar.

Hon hade fått det där med Stockholms resan lite om bakfoten. :-)

Julkalendern 2008!

Igår klockan 18:45 satt vi uppflugna i soffan med våra barn och var alldeles förväntansfulla. Det här med Julkalendern är något speciellt tycker jag.

Men jag måste säga att årets julkalender var en besvikelse, tyckte inte alls att den var bra. Vi får verkligen hoppas att den blir bättre. Man kanske inte ska döma efter bara ett avsnitt utan ge den en chans.

Eller vad säger ni?

Underbara helg!

Ja, då var det åter måndag igen och den underbara helgen är över. :-(

Vi har haft en superbra helg. Jag kom fram till Anna & Peter vid fyra i fredags. Var så mysigt att ses igen, Anna är så fin med sin runda mage. Bara 6 veckor kvar för henne nu. Man blir ju inge avundsjuk. Lite fler veckor kvar för mig kan man säga.

Peter och tjejerna kom vid sex tiden, då käkade vi tacos och sen kollade vi på idol. Blev inte sent för alla var supertrötta.

I lördags åkte vi till Andys lekland i Sickla. Det tyckte barnen var jättekul. Jag tyckte dock att det var lite litet. Är så van vid vårat lekland hemma i Örebro, det är ju Sveriges största. Men jag tror att Andys passar bättre för mindre barn för det var lätt att hålla kolla på sina barn där om man jämför med i Örebro.

På kvällen åkte Anna på julbord på grönan och jag åkte hem till Anna och Magnus. Där fick jag supergod middag och massa Trocadero. Petra och Mia var där oxå, vi hade jättetrevligt. Blev sedan hämtat av Anna när tjejerna skulle bege sig ut.

På söndag åkte vi hem vid elva redan för att vi inte skulle komma hem så sent. Men vi var inte hemma förrän kl fyra ialla fall. Vi åkte förbi Enköping på vägen och hälsade på en kompis. Sen på hemvägen stannade vi och käkade och så handlade vi lite mat i Katrineholm.

På kvällen satte vi igång och julpynta. Trodde inte att vi hade några fina julsaker, typ stakar och gardiner och sånt men jag hittade massor. Tänk var man glömmer från år till år. Nu är det ialla fall superfint. Är så mysigt när man går upp på morgonen och ser alla stakar och stjärnor lysa så fint.

Nej, nu ska jag väl ta och göra någon nytta.

Ha en bar dag!

RSS 2.0