Mios tröja

Mio har en tröja, Mio har en tröja som han älskar, Mio har en tröja som mormor stickat till Mio.

Därför har Mio en tröja som han älskar, för att mormor har stickat den.

Häromdagen skulle Peter ta Mio i handen men råkade då få tag i tröjärmen istället. Då säger Mio med arg stämma:
NEEEEEEJ pappa, inte dra i Mios tröja, den har mormor stickt. :)

Bara sjukdomar....

Just nu är det inte alls så roligt hos familjen Blixt. Sjukdomarna och febern bara avlöser varandra. Hela barnaskaran har en massa feber. :(

Mio har ju varit dålig några dagar nu och Isabella kom hem med 39 graders feber från skolan igår. Julia fick ta en massa hemska prover i onsdags som vi väntar svar på på måndag, det var diabetesprover, ämnesomsättningsprover, urinprover mm. Men hon mådde bra i torsdags så då ville hon till skolan.

Men idag när vi var på Ikea så såg jag på henne att hon började må dåligt och när vi kom hem så fick hon en massa feber och en hemsk magvärk.

Smärtorna liksom febern bara ökade och ökade och tillslut låg hon dubbelvikt på soffan och bara grät. Då fanns det ju inget annat att göra än att åka till sjukhuset. Min första tanke var blindtarmen.

Inne på sjukhuset togs det tempen på henne igen och då var den uppe i 40 grader. De klämde och kände på magen och tog en massa prover. Men efter ett tag konstaterades att man inte visste vad det var för fel så hon blev hemskickad igen. Känns lite så där tycker jag då hon forfarande har väldigt ont. Nu har hon precis gått och lagt sig. Vi får se hur natten artar sig, blir kanske ett sjukhusbesök i morgon oxå.

Hoppas att ni har en roligare lördagskväll!

Vab med två av tre barn

Idag är jag hemma med Julia och Mio. Julia har eventuellt urinvägsinfektion och Mio är så snorig och hostig. Känns inge alls kul då jag har massor att göra på jobbet. Fast vad gör det egentligen, mina barn går ju faktiskt före allt annat. Ska nog lägga undan det där dåliga samvete idag och njuta av att faktiskt få ha lite kvalitetstid med mina barn.

Hoppas ni har en bra dag!


En söndag i lekparken..

På eftermiddagen idag gick vi till lekparken, det var ju så underbart väder. Jag älskar verkligen denna underbara höst!








FREDAG....

Välkommen underbara helg. Det känns helt fantastiskt att det är fredag idag och en härlig helg väntas.

Just nu sitter jag proppmätt av lasagne och lite små berusad efter två glasvin i soffan. Väntar hem min kära maken som slutar kl sju ikväll.

Sen blir det fredagsmys med barnen framför tv:n. Himla skönt med en lugn fredag med bara familjen.

Hoppas ni oxå har en underbar fredagskväll!!


Dagen efter.....

Idag är det söndag, vilket betyder att det är dagen efter och vi mår som vi förtjänar. Inte för att jag var full, trots lite väl mkt att dricka, men man är ju alltid himla trött dagen efter.

Jag hade kunnat sova till elva om jag ville då barnen skulle komma då hem men så klart vaknade jag redan halv nio och var så kaffesugen så jag var tvungen att kliva upp.

Men vi hade himla roligt på festen, god mat, gott att dricka och massor av folk. Men jag hade ett problem det det var att jag hade så himla ont i mina fötter. Tänkte nästan gå hem barfota hem men jag haltade mig fram, det var ju inte så långt.

Dessa skor var de som gjorde sig osams med mina fötter. Men ska man vara fin så får man lida pin.



Från förfesten




Lördag...

Godmorgon på er,

Eller kanske ska man säga godförmiddag, åtminstone för min del. Mio tycker inte alls att det är något speciellt med lördag mornar, utan de är väl som vilken dag som helst. Och sova, det kan man göra när man blir gammal.

För tillfället är jag och alla mina tre barn vakna, vi tänkte att pappan i familjen skulle få sovmorgon idag. Annars orkar han nog inte gå på fest ikväll. :)

Fyra av våra vänner ordnar två gånger om året en jättestor fest i våran folkpark som ligger precis där vi bor. Den här gången blir det 150 pers. Ska bli jätteroligt, om jag nu kan bestäma vad jag ska ha på mig. Jah har två outfits att välja mellan.

Förfesten blir så klart hos oss då det är så nära till parken. Vi blir några stycken som tar ett glas innan vi går dit.

Hoppas ni alla får en härlig lördag!

Önskelista

Julias önskelista inför födelsedagen bestod av tre saker:
 
• Laptop

• Pengar

• Kläder (Ziperall mm)


Det Julia fick på födelsedagen var:

• Laptop, av mamma & pappa

• Pengar, av mormor och av farfar

• Kläder (Ziperall mm), av Isabella & Mio

Det var en mycket lyckllig Julia som somnade på kvällen. :)



9 år

Tänk vad tiden går fort, i morgon fyller min älskade dotter Julia 9 år. Man tror knappt att det är sant!

Julia är en underbar tjej som är mycket för att visa känslor, både när hon är glad och lycklig men också ledsen och arg.

Julia blir fort arg men det går ofta över lika fort. Lite tonårs tendenser visar sig ganska ofta hos vår unga dam. Hon vill gärna trotsa och testa gränser.

Men hon vill också gärna kramas och gosas. Det bästa hon vet är att gosa med sin lillebror, även om han inte alltid är med på det.

Julia älskar sin lillebror och sin lillasyster men hon älskar också att reta dem litegrann. Då blir de galna och sen är syskonbråket i full gång.

Julia älskar att räkna matte, men tycker mindre om att läsa.

Julia älskar att leka med kompisar och tycker om att sitta en stund vid datorn.

Det känns verkligen ofattbart att vårt första barn blir 9 år, vi som trodde att vi aldrig ens skulle få ett barn efter alla misslyckade graviditeter. Men tillslut kom hon, våran Julia, som vi har älskat från första stund.

Tack Julia för att jag får förmånen att vara din mamma, det är någonting som jag älskar att vara.



En blandad helg...

Sitter här i soffan med mina tjejer och tittar på Baribe och de tre musketörerna. Jag är lite seg idag och tjejerna har precis varit ute och cyklat så de blev oxå helt slut. Julia har sin vän Julia här idag så nu har jag tre flickor bredvid mig i soffan. Lillebror sover för fullt, men han borde vakna snart då han har sovit i två timmar nu.

Den här helgen som nu snart är slut tyvärr har verkligen varit varierande. I fredags var det begravning för min älskade morfar. Det var riktigt jobbigt, trodde inte det skulle vara så tufft men det var det. På kvällen sov jag kvar hos min mamma tillsammans med min storasyster och hennes bästa kompis. Vi drack en massa vin och pratade för fullt. Måste ju passa på, det är ju inte så ofta min syster och jag träffas.

Igår var Anna, Magnus, Tim och Neo här på middag. Vi var lite lata så det fick bli familjepizza och så klart en massa vin igen.

I morgon är det måndag vilket betyder jobb igen. Hoppas inte lilleman blir sämre, han är hostig och snorig, för då blir det Vab igen och det har jag ingen lust med.

Oj, nu vaknde lillprinsen så nu ska jag mysa även med honom.


RSS 2.0