The Studio

Igår var hela familjen Blixt i Västerås. Vi var i en studio som låg på 19:e våningen i en byggnad som kallades Skrapan. Där var vi för att ta kort på våra fina barn.

Här har ni bilderna:













Midsommar

Har precis kommit hem efter en 7,5 km promenad i vårat träningsspår i Båsenberga. Jag och Anna hade tänkt att vi skulle springa spåret idag men efter strikta regler från sjukgymnasten igår så får jag absolut inte vara ute och springa. Typiskt nu när jag äntligen har kommit igång med löpningen. Men ska jag någonsin bli bra i min jätteinflammerad höft så är det nog bara att lyda. Men det gick ju himla bra att gå oxå, väldigt jobbigt dock då vi måste babbla så mkt hela tiden. Konstigt att man har så mkt att prata om fast man pratar i telefon så gott som varje dag. :)

I morgon är det torsdag och vi slutar kl tolv. Himla skönt. På eftermiddagen måste det bli handla av så vi har någon mat i midsommar. Vad ska ni göra i midsommar? Vi ska till Anna och Magnus sommarstuga tillsammans med en massa folk. Nu menar jag våra Anna & Magnus här i Vingåker, inte Anna och Magnus i Sundbyberg. Lite roligt att de heter likadant. :))

Hoppas ni alla får det supertrevligt för det tänker vi ha.

Varför gråter inte Emma?



Jag började läsa den här boken igår morse, igår kväll hade jag läst ut den. Den var verkligen jättebra men fruktansvärd. Det är ju helt omöjligt att sätta sig in i hennes situation. Hur orkar man gå vidare efter att ha varit med om något så otroligt hemskt, jag för min del kan inte tänka mig att jag skulle kunna fortsätta leva och gå vidare efter något sådant.

När jag har sett intervjuer på tv med Emma, så har jag faktiskt tänkt precis som bokens rubrik: Varför gråter inte Emma? Jag hade så svårt att förstå att hon kunde sitta där med ett leende på läpparna och prata.

Men jag måste faktiskt ändå säga att efter att ha läst boken så har jag mkt mera förståelse, man kan faktiskt gråta på insidan också.

Jag tycker att Emma är en otroligt modig och duktig människa som orkar berätta om det fruktansvärda hon varit med om. Ett citat från boken som jag fastnade vid: Jag har omvandlat mitt hat mot tyskan till att älska Max & Saga!

Idag trotsade vi regnet...

.....och tog en skogspromenad där vi kunde hoppa i alla vattenpölar. :))







Mio va alldeles lyrisk när han hoppade och vattnet stänkte överallt.
Extra roligt var det att stänka ner sin mamma. :)


Välkommen till Julia & Isabellas restaurang...

Så stod det på farfars dörr igår när vi kom för att hämta tjejerna och äta middag.

Tjejerna mötte upp oss i dörren och visade oss till baksidan där vi skulle äta. De hade dukat jättefint ute på gräsmattan med dukar, servetter och små namnskyltar. Vi fick slå oss ner och blev serverade något att dricka under tiden som potatisen kokade och farfar rökte fisken. Vi skulle få rökt egenfiskad regnbåge till middag.

Efter middagen gick tjejerna runt och tog bort allas tallrikar och dukade fram till efterrätt. Det blev jordgubbar, melon och grädde. De var så duktiga när de gick runt och fixade och så stolta. Vi var helt imponerade över hur bra de skötte allt. T o m disken tog Julia hand om.

Imponerade var även farfar och Inger över hur bra det hade gått med tjejerna när de sov över hos honom. De hade sovit i husvagnen medans regnet öste ner och åskan dundrade.

Det hör inte till vanligheterna nämligen att våra tjejer sover borta. Lillprinsen sover lite då och då hos mormor men tjejerna brukar alltid vilja vara hemma.

Därför är det extra kul när det fungerar så himla bra. Dessutom hade tjejerna varit sams hela tiden vilket är kanon bara det. :) Hemma är det ofta tjafs mellan de där två.

Nu längtar de för fullt till nästa gång!

Sommarlov

Igår var det skolavslutning för våra fina flickor. Det firades vid slottet här i Vingåker tillsammans med underbart väder. Dock var det stekhett så det blev lite svettigt, men vad gördet, huvudsaken man slipper regnet.

Flickorna sjöng fina sånger tillsammans med sina klasser, rektorn tackades av då det var dags för honom att gå i pension, efter 40 år. Lite sorgligt då jag gillar Håkan.

Efter det bar det av hem till Björkgatan med farfar och mormor för lite smörgåstårta och presenter. Tjejerna brukar alltid få en liten present när de slutar skolan. Den här gången blev det en varsin fotlänk och lite pengar.

Idag har vi pysslat på tomten, varit i Katrineholm för inskaffning av lite nya kläder till Mio. Tjejerna körde vi ut farfar där de ska tillbringa natten.

Snart är det dags för lilleman att sova och vi andra ska grilla lite. Gott!!

Hoppas ni har en bra helg!

Älskar dig...

Våran lillprins är sjuk. Han har en massa feber och är allmänt hänig. Men oxå väldigt gosig. Han vill gärna kramas och sitta i knät.

För en stund sedan satt han bredvid mig i soffan och lade sin lilla hand i min medans han tittade på tvn. Efter en stund så vände han upp sina febriga ögon mot mig och sa:

-Mamma, älskar dig.

Herregud, att man kan bli så himla lycklig av några ord. Han har aldrig någonsin sagt så förut. Det kommer jag att leva på länge.

Min fina fina Mio min Mio. ♥♥♥


När pappa klipper gräset.......

......då vill även Mio klippa gräset.



Det funkar bra, även om man är klädd i pyamas


RSS 2.0