Shopping, bowlinghallen och slalom

Den här helgen har varit kanon. Bara känslan i fredags när jag gick från jobbet och insåg att vi alla var lediga hela helgen var underbar.

I fredags blev det lugnt, tacos och fredagsmys. I lördags på förmiddagen begav vi oss till Örebro, på jakt efter skidor till våra slalomtjejer. Vi hittade dock inga till något rea pris som vi hade hoppats så därför tänkte vi att om vi ändå skulle köpa skidor till nypris så var det bättre att gynna Alpinbutiken här i Vingåker.

Men lite annan shopping blev det i alla fall. Lite kläder till mig och Mio, smink och lite annat.

På kvällen åkte jag hem till Carro med en massa tjejer och drack lite vin innan begav oss till Bowlinghallen. Där blev det mer vin, karaoke och en massa dans. Vi hade så himla roligt.

Idag efter lunch blev det så klart slalombacken. Tjejerna var överlyckliga över sina nya skidor. (tur det eftersom de nästan ruinerade oss). Det är så himla roligt att se dem åka. De är så duktiga. Nu är det t om stora backen som gäller. :) Lilla Mio springer omkring överallt och tycker oxå det är jättekul!!!

Efter det blev det fika med Anna, Magnus, Tim och Neo.

Med andra ord så har vi haft en kanon helg!!

Slalom.....

Ja, ibland får man helt enkelt äta upp vad man sagt. :) Jag har ju hela tiden sagt att vi kommer aldrig bli en sådan där manisk slalomfamilj. Ha, kan nu säga att efter idag är vi helt frälsta.

Det började med att Anna & Magnus har tjatat på oss att vi borde åtminstone få låta tjejerna prova lite slalom eftersom de säger att de verkar så kul. Sagt och gjort så begav vi oss till Alpinaffären för att hyra utrustning till tjejerna (tänker ju liksom inte köpa något innan jag vet om de gillar det, ja menar, vill ju inte göra som med ridningen. Betala in och sen tröttnade de.)

Vid tio var vi ute i backen tillsammans med Anna & Magnus och tjejerna började åka. Först var Julia jätterädd och tyckte det var läskigt. Isabella som är lite modigare var inte alls rädd.

Först tänkte jag att de nog inte var deras grej men tro de eller ej men efter en stund så åkte de helt själva. Både lift och ner för backen, visserligen barnbacken men ändå. De var så otroligt duktig, tillslut var de som de aldrig gjort annat.

Peter åkte oxå men jag har ju aldrig i hela mitt liv stått på ett par skidor så jag vågade inte.

Jag tänkte för mig själv att jag aldrig kommer att göra något så läskigt.

Men, vad gör man inte för barnen. I morgon börjar både jag och barnen i slalomskola. Jag undar just hur det kommer att sluta. :)


Tisdag...

Åhh, vad det är skönt att denna tisdag är över. Tisdagar är den dagen jag tycker sämst om, dels för att det är så långt till fredagen men mest för att vi arbetar till kl 18.00 då. Det är så surt när klockan blir fyra och man vet att man ska vara kvar i två timmar till.

Jaja, man får ju trösta sig med att man får två timmar flex som man kan ta ut någon annan dag.

Idag var det ändå en bra tisdag, jag hade mkt att göra hela tiden så dagen gick faktiskt fort.

I morgon ska jag luncha med min kära Anna, det ser jag fram emot. Vi hinner ju inte ses så mkt på dagarna nu när vi båda börjat jobba. Skillnad var det när vi var mammalediga och kunde ses hela tiden. Man saknar sånt när man börjar jobba. Tur att vi kan ses på helgerna i alla fall.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Världens bästa.....

Tänkte bara berätta att jag har, enligt mig, världens bästa man. :) Det finns ingen som han. När han inte är hemma så längtar jag efter honom och när han är hemma så vill jag bara umgås med honom.

Min man är en sådan man, som för det mesta, hjälper till med allt som behöver göras här hemma. Han är underbar med sina barn, det bästa han vet är att sitta på golvet och leka med Mio.

När vi är sjuka så tar han hand om oss. Är det bara jag som är sjuk så tar han barnen och åker iväg för att jag ska få vila.

När jag och alla barn denna vecka har legat och kräkts om vartannat så är det han som har tömt våra hinkar, hållit i vårt hår och baddat våra pannor.

När vi i torsdags var färdiga med våran sjukdom så sa han till sin kropp att nu var det okej för honom att bli sjuk, för nu var vi andra friska. :)

Det finns ingen som han. ♥♥♥♥

Jag skäms.....

Ja, det är inte utan att det känns lite jobbigt att skriva här efter så långt tid. Vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Kanske att det är fullt upp just nu, med nytt jobb för både mig och Peter, födelsedagar, julafton, nyårsafton mm. Ja, listan kan ju göras hur lång som helst.

Men det största just nu är att jag har fått nytt jobb. Har nu jobbat i ca 1 och en halv månad och det känns kanon. Jag trivs hur bra som helst. Jag arbetar som förvaltningsassistent på Vingåkers kommun, så jag har dessutom hur nära som helst till jobbat. Lite skillnad mot att sitta och pendla till Stockholm.

Annars är allt som vanligt, förutom alla sjukdomar som härjar hos fam Blixt för tillfället. Fast det är klart, det hör ju till vanligheterna det med. Det verkar som om mina älskade barn aldrig ska få vara frisk. Mio äter precis penicillin för lunginflammation och som om det inte räckte med det så har vi nu i denna skrivande stund vinterkräksjuka. Mina sötnosar kräks i kapp här hemma. Det är bara Peter som har klarat sig än så länge.

Jaja, nu går vi ju mot ljusare tider så snart ska väl alla sjukdomar vara över för våran del oxå. Hoppas vi i alla fall. Hoppas ni mår bra där ute!!!

RSS 2.0