Kanske tänder...

Idag har Mio varit på Bvc för vägning och läkarbesök. Mio väger nu 5535 kg och är 59,5 cm lång. Alltså en väldigt lång kille. Jag trodde att han skulle ha gått upp en hel del men tydligen hade han inte gått upp så mkt. Men det var ändå okej tyckte hon på BVC.

Mio fick oxå göra ett läkarbesök och där fick han godkänt. :-) Vi visade läkaren några vita prickar som han har på tandköttet, han tyckte det såg konstigt ut och det enda han kunde komma fram till var att det kanske är tänder. Men han var inte säker, men det lär väl visa sig.

Han verkar ju inte lida av dem i alla fall och det är ju huvudsaken.

Mios första badhusbesök!

Igår var hela familjen Blixt i badhuset. Solen strålade ute och det var jättevarmt och vi väljer att bada i badhuset. :-) Det var tjejerna som så gärna ville bada där.

Det var bara vi i hela badhuset, ganska coolt att vara ensamma. Men efter ett tag kom det lite fler folk.

Mio tyckte till en början att det var mysigt att bada men efter en stund så hade han tröttnat så han och jag satte oss och fika istället. Det gick ju bra det med. :-)






Heldag i Eskilstuna

Igår var vi i Eskilstuna hela dagen, först åkte vi till Barnens hus för att handla lite till Mio. Det blev en nappflaska, ett par badbyxor och en superfin babysitter.

Det är helt otroligt vad en babysitter kostar bara för att den har lite finesser. Den här babysittern kunde man göra om till en gungstol som klarade upp till 18 kilo. Den kunde spela en melodi och så hade den ett babygym hängades framför. För denna stol betalde vi 995 kr. Helt sanslöst!!

Efter Barnens hus åkte vi till Mälarsjukhuset och hälsade på svärmor som låg inlag där. Hon verkade må okej men hon tycker att det är långtråkigt att ligga på sjukhus. Vi får hoppas att hon snart kommer hem.

Efter det blev det ICA Maxi och sen hamburgare på Max. En himla mysig familjedag!

Idag är jag själv med Isabella och Mio. Peter jobbar till 20.00 ikväll och Julia är hos en kompis.



Det är så mysigt i babysitter att man lätt somnar......




.........men det kan oxå var skittråkigt och då blir jag så här arg!!!

Ja må hon leva, ja må hon leva.....

Ett stort GRATTIS till Petra som fyller 30 år idag.

Hoppas du får en underbar dag!!! Du får present när vi ses. :-)


Söt storasyster


Mio Min Mio









Stranden!!!



Isabella är hungrig!






Sommardagar tillsammans med fam Magnusson/Johansson!



Viktor & Frida




Frida



Mio



Julia & kattungen



Anna & Frida



Julia, Anna & Emma

Bilder från Sälen!



Trötta tjejer i bilen på väg till Sälen!














Sommaren lider mot sitt slut.....

Jaha, då var snart sommaren slut och hösten väntar bakom knuten. Men inte är jag deppig för det inte, jag tycker hösten är himla mysig med sina vackra färger och sitt mörker. Jag älskar när man en mörk höstkväll får krypa upp i soffan med sina nära och kära och ha hela hustet fullt med tända ljus. :-)

Men visst kommer jag att sakna värmen och solen. Det har varit en underbar tid att få umgås med vänner, familjen och massa lata dagar på stranden.

Vi har hunnit med det mesta denna sommar, trots att min man har jobbat en hel del. Det största som hänt oss är ju att vår älskade Mio äntligen kom till oss. Inget kan ju slå det. :-)

Vi har oxå hunnit med Gröna Lund tillsammans med Anna, Sälen tillsammans med Petra, Robban, Anna och Magnus och en massa middagar och strandbesök med andra kära vänner!!

I nästa inlägg kommer lite bilder!

SUPERGRATTIS......

på födelsedagen önskar jag min vän Erika som fyller 30 år idag!!!!


RSS 2.0