Stolt tjej

Vår andra duktiga tjej fick oxå pris idag, hon kom på 6:e plats i storslalom! Bra jobbat Julia!


På pallen

I storslalom idag kom Isabella på 3:e plats, vilket resulterade i att hon fick stå på prispallen! Det var en lycklig tjej som klev upp på pallen!
Hon körde riktig bra idag och även mamma och pappa är mycket stolta!


Stolt tjej efter slalom och storslalom idag!


18 januari

18 januari är inget bra datum, inte för oss i alla fall. För oss går 18 januari i dödens tecken! Jag ska berätta varför, lite konstigt är det dock att det händer på samma dag.

Den 18 januari 1987 dog min älskade pappa. Jag var endast 7 år gammal då och han var endast 36 år gammal. Alldeles för ung för att dö!

Den 18 januari 2002 dog min kusin Fredrik, han var son till min pappas bror. Han lämnade fem barn och en förkrossad fru bakom sig. Det var hans hjärta som inte orkade med längre. Han hade ett medfött hjärtfel.

Den 18 januari 2012 dog min pappas bror Harry, alltså min farbror och Fredriks pappa. Han somnade in hemma framför datorn i en hjärtinfarkt!

Den 18 januari 2012 lämnade oxå vår hund Curage jordelivet och flög till hundhimlen. Han hade fått diskbrock och var helt förlamad i bakdelen.

18 januari är ett datum som vi i framtiden kan hoppa över tycker jag!

Vila i frid, Bosse, Harry, Fredrik och Curage. Hos oss finns ni alltid i tankarna!

Sjuk

Jag mår inge bra, jag har fruktansvärd huvudvärk, jag har sådan värk att jag gråter!

Idag har jag varit sjuk en vecka, har varit hemma från jobbet i 5 dagar! Vet inte hur det blir på måndag.

Huvudvärken håller på att göra mig galen, min familj är ledsna för att mamma gråter! Min familj pratar tyst med varandra för att mamma inte ska få mera ont!

Mina barn ritar teckningar där det står att mamma ska krya på sig!

Sjukhuset vet inte vad det är för fel, har fått Citodon för att lindrar värken!

Citodonen gör mig snurrig och illamående.

Ska tillbaka till doktorn på måndag om det ej blivit bättre!

Hoppas ni mår bättre än jag! :-)


Bästa vänner

Isabella satt och pratade med en kompis för någon dag sedan, de pratade om bästa vänner. Kompisen rabblade upp flera kompisar som var hennes bästa vänner inklusive Isabella. Isabella svarar: Jag har bara en enda bästa vän och det är min lillebror Mio!


Hemma

Idag är jag och min kära barn hemma. Mio har lite feber och är snorig och jag har en hemsk huvudvärk. Tjejerna fick oxå vara hemma istället för att vara på fritids, de är ju inte så förtjusta i fritids. Skolan börjar inte förrän på måndag så det gick ju bra att vara hemma. I vår familj har vi koll på det mesta, nästan allting i alla fall. Men ibland, dock väldigt sällan, så händer det att det slår slint i våra huvuden och vi tappar lite fokus. Imorse hände detta. Jag skulle ringa till dagis för att säga att Mio var sjuk, det tog jättelång tid innan de svarade och de brukar det aldig göra. Men efter massor av signaler så svarade de äntligen. Jag frågade då om de inte hörde telefonen, då svarade fröken, nej vi har ju möte så vi förväntade oss inte att det skulle ringa. Du vet, sa hon, vi har ju planeringsdag och dagis är stängt idag. Ehhhh, ja just det, så var det ja!! :) Det hade ju jag ingen aning om, vilken tur att vi valde att vabba just idag då! :)))

Provar att lägga upp ett kort och det funkade ju :-)


Sur....

Jag blir sur, har i flera dagar försökt göra ett inlägg med en massa bilder från nyårsafton. Men det funkar inte, får bara felmeddelande. Får nog lägga över bilderna till datorn istället och göra inlägget därifrån.


RSS 2.0