Doktorn...

Idag har vi varit till tjejernas doktor för att kolla halsen på dem. Det var ingen fara i halsen tack och lov. Doktorn sa att ofta innan man får vattenkoppor så kan man bli lite förkyld med halsont.  Jätteskönt att det inte var något som skulle ha slutat med penicillin. Det har dem ätit nog av.

Julia var jättehängig idag när hon kom hem från skolan. Hon somnade i bilen både till och från doktorn. Skulle tro at det är koppor på väg på henne oxå.

I morgon får Peter vara hemma med dem båda två. Jag ska åter till jobbet.

Mkt värre....

De där bilder på Isabella som jag lade ut igår, det är ingenting mot hur hon ser ut idag. Det är dubbelt så många koppor idag plus att det kliar en massa på henne nu.

Febern är oxå på sin plats. Inatt var hon som ett litet element. Stackars liten!!

Några kort på min lilla sjukling...






Vattenkoppor!

Det verkar som min lilla tjej har fått vattenkoppor. Hon hade några prickar redan igår kväll men då reagerade jag inte så mkt. Trodde det var eksem eller nått.

Men idag efter att hon badat så upptäckte jag massor med prickar. Isabella sa oxå att en pojke på dagis hade det dessutom. Ringde till dagis och kollade, det stämde bra. Första barnet insjuknade för två veckor sedan. Så det är helt klart vattenkoppor. Inkubationstiden är ju två veckor.

Blir nog så att jag blir hemma i morgon med, Peter hade massa att göra så han kan ju inte släpa med henne överallt.

Stackarn då har hon alltså både ont i halsen, feber och vattenkoppor.

Hemma med sjuk flicka...

Idag är jag hemma med Isabella som har en massa feber och jätteont i halsen. Peter var hemma igår men idag är det hans sista dag på jobbet så då var han tvungen att gå.

Stackars min flicka, hon ser så blek ut i ansiktet och är så låg. Jag undrar om hon inte har halsfluss eftersom hon har så hög feber. Får ta henne till doktorn på eftermiddagen.

Vi ska äta pannkaka till lunch idag, det är hennes favoriträtt. Hoppas hon får i sig något.

Den här veckan väntar vi på samtal från Kullbergska sjukhuset för att få reda på om de kan operera hennes hals där. De är ju osäkra eftersom hon måste egentligen väga 20 kilo och hon väger ju bara 17. Vi får se hur det blir.

Trist, trist, trist!

Det blev ingen fest för oss ikväll :-(. Peter blev magsjuk igår kväll igen. Så himla tråkigt att man dööööör. Vi hade verkligen sett fram emot den här festen.

Men men, man kan ju inte riskera att smitta ner hela Vingåker oxå. Inte så kul heller för Peter att springa på toaletten hela tiden.

Jättetrist, de har säkert jätte jätteroligt och får äta en massa god mat. Usch, stackars oss. Kanske mest synd om Peter som inte mår någe bra, han har dessutom tandvärk. :-)

Ja, ja det lär ju bli fler fester i år. Har för mig att det finns en hel del som fyller 30 i år. :-)

Hoppas ni har det roligare än jag!

Äntligen fredag!

Idag mår Peter och jag bra igen efter magsjukan. Jätteskönt att det är över. Nu hoppas vi bara att tjejerna klarar sig. Men vi borde ha smittat dem vid det här laget.

Om en stund ska vi åka hämta tjejerna på dagis och skola. Julia skulle ha med sig en kompis hem idag. Isabella ska klippa sig idag klockan två. Skönt för hon ser ut som en trollunge i huvudet.

Ikväll ska vi ut till mamma på middag, ska bli himla gott.

I morgon kväll ska vi på 30-års fest i Vik. Först ska vi hem till Ida och Johan på lite förfest. Ska bli roligt att gå på fest även om jag inte får dricka någonting. :-(. Men Peter får väl dricka desstomer istället. :-)

Ha en jättebra helg!

Bra film!

Idag när Peter och jag låg i varsin soffa och slappade så kollade vi på en bra film. Den hette Passenger. Den vill jag nu rekommendera!


Sjuka!

I natt klockan två vaknade jag av att Peter sprang maraton genom sovrummet. Han var på väg till toaletten för att återigen kräkas. Stackarn hade fått maginfluensa.  Jag gick upp för att kolla hur han mådde och då började jag må så himla illa. Efter en stund kräktes även jag.

Så idag är vi hemma båda två och tycker hemskt synd om oss själva.

Helgen!

Idag är det tisdag och en helg har återigen svissat förbi med väldigt fart.

I lördags var vi i Stockholm för att titta på lilla underverket Frida. Hon var hur söt som helst, såg ut som en liten docka. Mina tjejer var alldeles lyriska och slogs nästan om att få hålla i henne. Julia sa till mig, -Åh mamma, tänk att vi ska få en sån här liten bebis. Jag längar. :-)

Hela familjen Magnusson/Johansson mådde så bra och det var så kul att få träffas. Även Anna kom och hälsade på. Så jag fick träffa båda mina favorit Annor på samma dag. :-)

Vi åkte från Kallhäll klockan åtta på lördagkvällen, Tjejerna somnade i bilen efter två minuter och sov hela vägen hem så det var bara att lägga in dem i sängarna när vi kom hem.

På söndagen var jag på Tupperware party hos en kompis. Jag var väldigt duktig för jag handlade ingenting. Får inte plats med något i mina skåp. När vi kom hem så åkte Peter och fiskade och tjejerna gick till en varsin kompis. Jag själv satte igång att städa.

På kvällen gjorde jag och Peter världens godaste köttfärslimpa. Det var den godaste jag ätit någon gång, för inte tala om hur fin den var. Den gick inte sönder någonting när man skar i den. Säg till om ni vill ha receptet.

Ha en bra tisdag!

Här kommer lite bilder på min familj och lilla Frida!







Dumma SJ!

Idag har jag haft så sjukt mkt att göra på jobbet. Har knappt hunnit andas. Det var en grej som jag bara var tvungen att blir klar med innan jag gick hem. Blev klar fem minuter innan det var dags att gå till tåget. Hade då suttit med det hela dagen!

När jag gick till tåget så var jag så glad att det var fredag, då man får mysa med familjen. Men humöret ändrades snabbt. Fick nämligen stå på perrongen i Flemingsberg i en och en halv timme och vänta på tåget som var försenat. Gissa om jag blev sur. Skitkallt var det ju dessutom. Tack och lov så åkte en kompis med samma tåg så jag hade ialla fall sällskap.

Ikväll blir det en lugn kväll med Let´s Dance. Imorgon åker vi upp till Stockholm till Anna & Peter för att gosa med lilla bebisen. Ska bli jättemysigt. Hoppas även på att hinna träffa andra Anna en sväng oxå. :-)

Ha en mysig helg!


Vilken dag!

Hej allihopa,

Vet att jag slarvat med bloggning ett tag, har inte mått så bra så jag har inte orkat. Men nu ska jag försöka uppdatera lite igen.

Jag ska väl börja med att berätta om helgen men den var så lugn så det finns inte så mkt att säga. Vi var ute i skogen på lördagen och frös och grillade korv. På söndagen var vi i badhuset, min familj badade men jag tittade på.

Annars så har veckan rullat på som vanligt. Jag har haft väldigt ont i magen och ryggen så igår var jag hos doktorn. Allt var bra med bebisen men jag har fått foglossning, redan. Inge vidare kul med tanke på att det bara blir värre och värre. Fick ett bälte som jag ska ha runt magen, känns faktiskt lite bättre med bältet.

Min mamma och jag var i örebro i går för att köpa barnkläder till lilla bebis Frida. Resan dit blev en katastrof. Det började med att vi på ett ställe skulle köra om en traktor, vi passade på på ett ställe där vägen var lite bredare. Mamma blinkade hur länge som helst och så körde hon om. Men tyvärr såg inte traktorföraren oss utan svänger rakt ut i vägen på oss så mamma fick bromsa. Traktorn körde på våran backspegel på sidan så den gick av. Gissa om min mamma blev tokig. För inte tala om hur skärrade vi blev, han kunde lika gärna ha prejat ner oss i diket. Men föraren var supertrevlig och bad oss om ursäkt. Så vi åkte vidare. :-)

När vi kom fram till Örebro så började vi med att äta lunch på en grekisk restaurang. Supergod mat var det. Sen skulle vi köra in mot centrum. Solen sken som sjutton på oss och lös oss rätt i ögonen så vi såg inte rödljuset utan åkte bara vidare.  När vi åkt förbi det så insåg vi att det var rött. Ser då blinkande lampor i backspegel, naturligtvis så hade vi polisen bakom oss. Han stoppade oss och vi blev livrädda. Det var två poliser, den ena var jättesöt och supertrevlig medans den andra var ett monster. Han var så fruktansvärt otrevlig och bara skrek till oss. Mig bad han hålla käften och gå in och sätta mig i bilen, men det gjorde jag inte :-). Jag ville ju ge min version av vad som hänt för att hjälpa min mamma.

Det hela slutade med att mamma fick 3000 kr i böter. Hon var helt förstörd stackarn. Vi vet ju att hon gjorde fel men det är ändå inge roligt med så mkt böter. Men hon hade visst tur för hon kunde ha blivit av med körkoret.

Dessutom kom jag försent tjugo minuter till min läkartid tack vare de där dumma poliserna.

Men idag är allt bra, hoppas detta förmer sig massa tur nu istället. Kanske skulle köpa en trisslott. ;-)

Ha en bra dag!



Välkommen till världen lilla bebis....

Vi säger stort grattis till Anna & Peter som precis har fått en liten Frida.

Välkommen till världen Frida!!!!

Onsdag

Idag är det onsdag och min man har åter igen börjat arbeta. Själv har jag semester till den 12:e. Superskönt att vara ledig lite till.

Idag har Carro varit här med sina två barn. Det var mkt trevligt som alltid. Barnen var ute och lekte superlänge och hade hur kul som helst. Sen var det hungriga som sjutton när det kom in så vi käkade korvstroganoff som de allihopa åt med god aptit

Vid halv fyra kommer Peter hem för vi ska till doktorn för att kolla magen igen. Är så orolig nu hela tiden så det ska bli skönt med ett till ultraljud. Hoppas allt är bra med den lille.

Ha en bra dag!

Stockholm!

Vi är i Stockholm hos Petra & Robban, kom igår och skulle ha åkt hem idag egentligen men vi stannar till i morgon istället. Vad ska vi hem och göra när vi har det mkt trevligare här. :-)

Barnen leker för fullt, männen är och fiskar och jag och Petra sitter och slappar i soffan. Precis vad jag behöver.

Om en stund ska vi åka till Skogås och hälsa på lite.

Ha en trevlig kväll!

Tragiskt slut på 2008...

Jaha, då var det 2009 idag då. Jag hade en hemsk nyårsafton igår. Vi kom till Carro och Johan vid halv sex och det var mkt trevligt. Massor med folk och massa barn. Barnen lekte för fullt.

Men efter en timme befann jag mig i en ambulans på väg till Eskilstuna, det var något galet med bebisarna i magen. Går inte in på detaljer men eftersom Peter hade druckit och det inte gick att få tag i någon taxi så fick det bli ambulans.

På sjukhuset konstaterades att vi hade förlorat en av våra bebisar. Den hade dött för en månad sedan, och vi som har gått och trott att vi har haft våra två små därinne.

Vi blev helt förstörda och jag bara grät och grät. Tack och lov så mår den andra jättebra, den kilade sig i magen och i huvudet när vi tittade på ultraljudet.

Men det är så himla svårt för mig att gläjdas över den just nu, allt känns så tomt och jag känner mig jätteledsen. Men jag vet att jag måste försöka vara glad, för bebisen skull och för min familjs skull. Men det är inte lätt kan jag lova. Jag ville ju så gärna ha tvillingarna.

Tack alla ni som var med på festen hos Carro & Johan och som fanns där för oss i går kväll.

Jag hoppas att ni andra har haft en jättebra nyårsafton och att ni alla får ett bra 2009!

Kram på er!

RSS 2.0