Träningsvärk, lördagsmorgon och jobbarhelg!

I torsdags var Anna och jag på ett pulspass! Ja, det hette så. Och hög puls det fick man kan jag lova. Det var jättejobbigt men även väldigt kul. Tyvärr förstörde min hälsporre en del så vissa hopp kunde jag inte göra!

Men träningsvärk det har jag fått i en mkt stor portion! Idag har jag så himla ont i vaderna så jag kan knappt gå. :)

Just nu är det lördag morgon och jag sitter i soffan och tittar på min son som leker med sina bilar. Sova, det är överskattat! Mannen i familjen har sin jobbar helg så honom ser vi kl 18 ikväll! Flickorna mina sover eller nej förresten nu kom den ena flickan ner.

Ha en fin lördag!


Rör

Ikväll är jag nervös, nervös inför morgondagen. Mio ska få rör i öronen i morgon vilket är jättebra men mindre roligt med nedsövningen. Tänk om han inte vaknar efter narkosen, tänk om något går snett under operationen. Tänk om han blir den första som får en komplicerad rörinsättningsoperation.

Detta är helt sjuka tankar och det vet jag, måste tänka positivt det vet jag. Men det är inte alltid så lätt, han är ju mitt allt!

Bägge mina tjejer har ju varit med om värre operationer än det här men det är ändå lika jobbigt som det var med dem, såklart, för utan mina tre kan jag ju inte leva. ♥♥♥


Mina fina pojkar!


Morgonpigga

Det finns några små söta barn som tycker att det är slöseri att sova på morgonen!


Grillby

Nu ska vi straxt sätta oss i bilen och åka till våra underbara vänner i det här huset! Hoppas ni får en lika mysig helg som vi!


Träning

Jag har ju nu i ett par månader tränat en hel del, riktigt duktig är jag faktiskt. :) Medans jag har åkt iväg och tränat så har Peter suttit hemma i soffan och latat sig.

Jag har tjatat, gnatat och tjatat varje dag om att han oxå skulle börja träna men det har varit helt omöjligt att få igång honom, trots att han så väl behöver det pga värk överallt.

Men efter ett tag insåg jag att det var lönlöst att tjata på honom så jag la av med det. Jag tränade på för fullt på mitt gym och var nöjd med det.

Men så för någon månad sedan så öppnade ett nytt sprillans gym här i lilla Vingåker som nu ska konkurera med mitt Actic. Tänkte först om jag skulle byta men så strunade jag i det då jag via jobbet endast betalar 750 kr om året för ett träningskort. På det nya stället skulle det blivit bra mycket dyrare.

Hör och häpna, för en vecka sedan sa Peter att han nog skulle testa en gång på det nya gymmet. Han var helt lyrisk när han kom hem efter första träningspasset, det hade gått skitbra och han hade kört både, crosstrainern, löpbandet och cykeln. Bra jobbat Peter!

Nu har min kära man blivit manisk istället, nu vill han träna varje dag vilket han har gjort det senaste tre dagarna, och det är inga dålig passa han kör, han håller på i två timmar.

Nu slåss vi här hemma om vem som ska få åka och träna! :)

Skulle aldrig ha tjatat om det........ :)

Visst finns det något fel med denna bild?


Glad påsk, önskar Mio!

Mio har ritat en båt, det ser ni va? :)


Det finaste jag vet


RSS 2.0