Inte blir han piggare direkt, våran älskade pojke!


Sjukdom igen

Nu har vi återigen en sjukling i familjen, denna gång är det denna gosses tur (igen)! Han har 40 graders feber och hosta. Detta är som en tråkig följetong....


Kärlek

Har jag nämnt förut att dessa två gillar varandra! ❤❤❤


Söndag

Idag är det söndag vilket betyder jobb i morgon igen. Peter tar över vabbandet i morgon. Behövs nog inte så många fler dagar hemma då Julia är mycket bättre nu.

Idag har varit en lugn och skön dag, jag startade dagen med ett träningspass på gymmet. Springer på löpandet där 5 km tre dagar i veckan vilket känns kanon. Men idag var jag så trött och helt slut, körde bara tre km och sen körde jag en massa styrka istället. Vet inte om jag kanske håller på att bli sjuk eller nått för jag brukar aldrig bli så slut som jag blev idag.

Vore ju inte konstigt om jag oxå blev sjuk då det inte är annat än sjukdomar hemma hos oss just nu. :(

Nästa vecka är det sportlov här hos oss. Har tagit semester torsdag och fredag, superskönt. På söndag är det sportlovs cupen i Båsenberga så då blir det storslalom för hela slanten.

Hoppas ni får en bra vecka.

Orättvist

Ibland är inte livet rättvist!

Vår helg skulle bli en jättebra helg, ikväll skulle fam Karlsson från Hansjögatan komma på middag och i morgon skulle vi få finbesök från Sundbyberg!

Men nu blev det inte så tyvärr!

Våran Julia kom igår hem med 39 graders feber och jätteont i halsen! I morse var det värre och vi besökte doktorn! Efter ett CRP på 126 och en titt på en hemskt svullen och röd hals så konstaterades halsfluss och en ny penicillinkur fick inhandlas!

Som om inte detta räckte så har nu den stackars flickan fått maginfluensa! Ni kan ju tänka er hur det känns att kräkas med halsfluss!

Livet är inte rättvist! Åhhh, vad jag önskar att jag kunde ta bort alla sjukdomar från mina barn!

Dessutom finns det misstänksamma prickar på Mio! Kan det vara vattkoppor?


Bästisar!

Dessa två är bästa kompisar, snart ska de åka till Sälen tillsammans! Deras föräldrar och syskon ska oxå följa med!


Dålig uppdatering

Har inte så mycket att skriva om just nu, fortsätter att vabba med lillebror. Trodde han var bättre i lördags för han var så pigg när vi var hos Anna & Magnus på lördag kvällen.

Men på natten blev han sämre igen och grät över öronvärk. Så på söndagen var det bara att åka till akuten. Var som alltid öroninflammation, var ju bara en månad sen han hade det sist. Denna gång hade även trummhinnan spruckit och det rann massa var. Bara att peta in en ny penicillinkur igen. :-(

Man undrar när det ska vända!


Vård av söt Mio

Idag är jag hemma med den här godingen. Han är snorig och har feber.


RSS 2.0