Tomten kommer på besök!


Lucia

Det hade planerats och provats Lucianattlinnen, kollat så glittret täckte huvudet och även magen. Det var dagen innan Isabellas stora Lucia firande i skolan. Det skulle bli en speciell kväll då det skulle vara sista gången Lucia fixades av våra tjejer, inte förrns när Mio börjar i ettan skulle vi få gå på Lucia igen. Dessutom var det jag och en annan mamma som hade samlat in pengar och skulle köpa en blomma till fröken.

Nu föll det sig så att det blev ingen mysig och speciell Luciaafton, ingen blomma inköptes (inte av den här mamman i alla fall), inget nattlinnne ströks och inget pirr i magen befanns sig i vår Lucias mage. Nog för att det kändes något i magen på Lucian, men det var ingen spänningskänsla utan snarare hemska magsmärtor. Isabella hade fått maginfluensa. :(

En mycket besviken flicka låg i soffan och grät av smärtor och besvikelse, samtidigt som hon mellan snyftningarna fick springa till toaletten. Även resten av familjen var väldigt besvikna, detta hade vi sett fram emot. Men sjukdomar rår vi inte över tyvärr.

Men det var en snäll maginfluensa ialla fall, för att citera Isabella: -Det här var den bästa maginfluensan jag har haft. Dessutomm drabbades ingen annan. Vi brukar ju annars få den värsta sorten, gärna två gånger med två veckors mellanrum. Så tacksamma är vi och hoppas på att det var allt vi fick i magsjukeväg denna gång.

Det finaste jag har....


Trevlig Lucia


Styckesindelning

Det är inte jag som slarvar med styckesindelningen, det funkar bara inte. Funkar bra när jag skriver nu men när jag publicerar inlägget så blir det bara ett stycke av allt. Har hänt en gång förut men jag kommer inte ihåg hur man gjorde. Är det någon som vet?

Måndag igen...

Jaha, då sitter man här ensam i soffan igen då min kära man jobbar. Det är så tråkigt för när han jobbar helg så jobbar han även mån till tis och det är ingen roligt då han varit borta hela helgen. :( Men vi har i alla fall haft en underbar helg. I fredags var vi båda lediga så då var det rensning i källaren, och vilken rensning det blev. Två stora lass blev det till soptippen. På kvällen blev det middag hos Anna & Magnus, vi fick supergod kycklinggryta och massa gott vin. På lördagen kl 13.00 började Peter att jobba till kl 18.00 på söndagen. Jag fixade och donade här hemma inför tjejbesök på kvällen. Susanne och Angelica och en massa vin (igen) gjorde mig sällskap på kvällen. Vi hade en jättetrevlig kväll som vi snart ska göra om. Idag är det måndag och jag har tackat nej till ett jobb som jag hade sökt, insåg nu i helgen att jag har det nog ganska bra på mitt jobb som jag har så jag struntar i att byta. Men det var bra för självförtroendet att ha fått ett annat jobb. Nästa helg blir det dop i Stockholm med övernattning hos Petra & Robban. MYS!!!

Lycklig

Sitter i soffan och bloggar och njuter av tillvaron. Tjejerna leker i källaren, där det numer finns en massa utrymme efter vår stora rensning i fredags. Lillebror sover och Peter jobbar. Utanför fönstret vräker regnet ner, det är så fridfullt att lyssna på regnet. Blir lugn och harmonisk när jag lyssnar på det. Sitter här och förundras av vilken tur jag, jag har 3 fantastiska barn som är friska och krya, då menar jag inte från förkyldningar och liknande, utan friska från andra hemska obotliga sjukdomar. Alla föräldrar är inte lika lyckligt lottade som jag. Sen har jag en fantastiskt man också som jag älskar överallt annat, han är min stora kärlek och min livskamrat. Dessutom har jag flera underbara vänner som bidrar till att livet är värt att leva, fina vänner som alltid finns där för mig. Man måste ibland stanna upp och glädjas åt det man har, och var tacksam för det man har. Det finns människor i världen som inte har något att glädjas över. Var rädda om varandra!

Middag hos kära vänner!



RSS 2.0