Lucia

Det hade planerats och provats Lucianattlinnen, kollat så glittret täckte huvudet och även magen. Det var dagen innan Isabellas stora Lucia firande i skolan. Det skulle bli en speciell kväll då det skulle vara sista gången Lucia fixades av våra tjejer, inte förrns när Mio börjar i ettan skulle vi få gå på Lucia igen. Dessutom var det jag och en annan mamma som hade samlat in pengar och skulle köpa en blomma till fröken.

Nu föll det sig så att det blev ingen mysig och speciell Luciaafton, ingen blomma inköptes (inte av den här mamman i alla fall), inget nattlinnne ströks och inget pirr i magen befanns sig i vår Lucias mage. Nog för att det kändes något i magen på Lucian, men det var ingen spänningskänsla utan snarare hemska magsmärtor. Isabella hade fått maginfluensa. :(

En mycket besviken flicka låg i soffan och grät av smärtor och besvikelse, samtidigt som hon mellan snyftningarna fick springa till toaletten. Även resten av familjen var väldigt besvikna, detta hade vi sett fram emot. Men sjukdomar rår vi inte över tyvärr.

Men det var en snäll maginfluensa ialla fall, för att citera Isabella: -Det här var den bästa maginfluensan jag har haft. Dessutomm drabbades ingen annan. Vi brukar ju annars få den värsta sorten, gärna två gånger med två veckors mellanrum. Så tacksamma är vi och hoppas på att det var allt vi fick i magsjukeväg denna gång.

Kommentarer
Postat av: sussi

skööönt man kan ju inte vara sjuk när man fyller år !!!!

2011-12-17 @ 14:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0