Tillbax till arbetet....

Jaha, i morgon är min sjukskrivning slut och jag ska åter till arbetet igen. Tråkigt, men jag jobbar bara fyra dagar och sen har jag semester. Ska bli så skööööönt. Först är jag ledig två veckor och så jobbar jag en och sen två veckor semester till.

Det är mycket som ska hinnas med under denna tid. Dels ska vi ju till Cypern, vi ska ut en sväng till Norröra (Saltkråkan) där min syster bor och så blir det en liten tripp till Karlstad där Petra & Robban har hyrt hus. Sen blir det ju sjävklart massa grillkvällar med familj och vänner.

Känner på mig att det blir en mysig sommar!

Kram på er!

Maginfluensa :-(

Hej där ute,

Hoppas ni mår bra, jag mår inte så bra idag. Vaknade i natt klockan tre av att jag mådde så himla illa. Trodde jag var hungrig så jag gick ner och tog en banan. Efter bara några tuggor så började jag kräkas som en tok. Inge roligt alls. Har mått pest och pina hela dagen idag.

Hoppas jag mår bättre i morgon för då ska jag åka på dop i Stockholm. Det är min systerdotter som ska döpa sin andra son, jag har alltså blivit gammel moster för andra gången. Fy vad gammal jag måste vara. ;-)

Kramis

Jättebra film!

Så, nu har jag alltså sett SATC, men enligt önskemål så ska jag inte berätta något här. Det enda jag kan säga är att den var jättebra!! Skulle kunna se den en gång till. ;-)

Nått som är mindre roligt är att jag idag ska till gynekologen. Inge roligt alls, tycker det är lika jobbigt varje gång. Men tack och lov så har jag en superbra gynekolog. Han är så himla proffesionell och det går så snabbt.

Ha en bra dag där ute!!

Kramis

Sex and the City.....

Jaaaaa, ikväll ska jag och min vän Erika åka och se SATC. Det ska bli så himla roligt, jag tror att den är superbra!

Kram på er alla!!!

Jajamensan.....

Jag gjorde det i morse oxå. :-) Jag är såååå duktig!! Gick mkt bättre både för hunden och mig i morse. Var inte alls lika jobbigt idag. Det tar sig!! ;-)


Beach 2009, Here I come......

I morse halv sju när Peter och tjejerna åkte iväg så var jag ute och sprang. Det var jobbigt men det gick himla bra, över förväntan faktiskt. Är så stolt över mig!! :-)

Men däremot så var det synd om lilla Curage som undrade vad jag höll på med. Han bara flämtade och flämtade, ha vilken kondition den hunden har. Nu ligger han på soffan och ser mer död än levande ut.

Jag ska försöka att springa varje morgon nu, önska mig lycka till!!


Ha det!!!


MIDSOMMAR!!!

Midsommarafton firade vi med Anna, Peter, Emma & Viktor plus lite andra vänner och bekanta.  Vi träffades kl 12.00 då vi käkade lite sill och potats. Efter det hade vi fiskdamm för barnen vilket var mycket populärt. När klockan blev två åkte vi ut till Viala, ligger mellan Vingåker och Katrineholm, där var det riktigt midsommarfirande med stor stång och mkt dans. Det var himla trevligt.

Efter dansen åkte vi tillbaka ut till Annas pappa för att grilla lite och dricka desto mera!! :-)

Det var en midsommarafton som var helt underbar, allt var så himla trevligt. Synd på regnet bara som stod som spön i backen när vi dansade runt stången. Men men, det var ju bara att byta kläder!!! ;-)

Här kommer lite bilder:






Badar.....

Isabella älskar att bada i badkaret!!!!




Tivoli!!!

Här kommer lite bilder från när vi var på tivoli för någon månad sedan!












Hemma igen!

Igår klockan nio kom jag alltså hem igen. Jätteskönt att vara hemma, Fick göra en magnetröntgen igår kl fem. Det var bland det värsta jag varit med om. I en timme låg jag i den där helvetesmaskinen och det var hemskt.  Det dunkade nått fruktansvärt och jag låg fastspänd på en brits.

Men  nu är det över och sjukhuset har precis ringt och sagt att de inte hittade några konstigheter.
Jag har fortfarande förändringar på hjärnan men de vet inte om det har med huvudvärken att göra. Några neurokirurger ska nu titta på mina bilder och förhoppningsvis komma fram till något. Men det kunde visst ta flera veckor. Men det lutar till att huvudvärken beror på spänningar i nacken.

Så under tiden får jag äta värkmedicin och gå hos en sjukgymnast. Känns skönt att de inte hittade något annat. Nu kan jag försöka koppla av och hoppas att värken minskar lite.

Jag är sjukskriven nästa vecka oxå så då ska jag passa på att vila upp mig lite. Kan ju behövas.

Först och främst ska jag njuta av midsommar och ha trevligt med vänner och bekanta. Jag hoppas att ni alla får en super trevlig midsommar med mycket sill.

Kram på er alla!!!!

Mysig helg!!

I helgen har vi alltså varit hos Alexandra och Henrik. Det var kanon mysigt, trots att jag inte kunde dricka en enda droppe alkohol. :-(. Äter starka värktabletter så det var bara att titta på när de andra drack. Men det funkade det oxå.

Alexandra och Henrik plus barn bor i Vega. De har köpt ett superfint nybyggt hus. Det första som hände när vi kom dit var att Julia ramlade ur studsmattan och landade på sin redan brutna arm. Hon gallskrek så jag trodde att hon hade brutit den igen men så var inte, tack och lov.

Nu har vi precis kommit hem. Tjejerna är ute och leker medans Peter klipper gräsmattan och jag gör ingenting, jo jag bloggar ju förståss. :-)

I kväll blir det tidigt i säng, ska vara på sjukhuset klockan åtta i morgon bitt. Känns jättejobbigt men samtidigt skönt att de ska ta reda på vad det är för fel på mig.

Ha en trevlig söndag kväll!!! De som har långtråkigt i morgon får gärna slå mig en signal för jag kommer garanterat att ha tråkigt. Kommer att bli en hel del väntan i morgon.

Kram på er!!

















Hemma bäst...

Hej vänner,

Nu är jag åter i hemmets lugna vrå. Känns kanon att vara hemma igen.  Men känslorna inombords är ju inte på topp direkt. Mycket funderingar och oro inför nästa vecka när utredningen sätter igång. Är väldigt orolig för att de ska hitta fler konstigheter.

Men men, man ska ju inte ta ut något i förskott. Man får försöka vara tapper nu i helgen.

I morgon bär det av till Stockholm till Alexandra, Henke, Alfons, Tyra och Elin. Ska bli jättemysigt!!

Ha en bra helg!!!

Huvudvärk......

I går när jag kom till jobbet så trodde jag att det skulle bli en bra dag, men det visade det sig ju att det inte blev.

Mina kära arbetskamrater sa igår åt mig att gå bort till akuten för att kolla varför jag har sådan hemsk huvudvärk hela tiden. Så jag travade dit med förhoppning om att jag skulle få lite medicin och sedan kunna gå och jobba igen. Men ack så fel jag hade.

När jag kom till akuten så blev jag inlagd i ett rum med en filt över mig.  Där fick jag ligga och vila mig medans sköterskor sprang ut och in och tog prover på mig. Tillslut kom en liten doktor in och klämde och kände på mig och ställde en massa frågor. När hon fått sina svar beslutade hon att jag skulle ner till röntgen och röntga mitt huvud. Då blev jag livrädd och målade direkt upp en bild av alla hemskheter som de skulle hitta. Jag ringde till mitt arbete för att säga att det skulle ta lite längre tid än jag trott.  Våran övertandsköterska sa då att hon skulle skicka iväg min kollega Jennie för att hålla mig sällskap. Jättegulligt.

Jennie kom och vi åkte ner till röntgen, hon var med mig under hela tiden när jag åkte in i den här jättegrejen. Jag var tvungen att ligga blixtstilla i 2-3 minuter. Sen var det klart och vi åkte tillbaka och väntade på provsvaren.

Vi satt timme ut och timme in och väntade. Dörren till mitt rum var öppen och jag sa till Jennie, att om läkaren kommer in och stänger dörren så är det något allvarligt, men låter hon den vara öppen så är det ingen fara.

Läkaren kom och självklart stängde hon dörren, då började mitt hjärta att slå i 180. Och så kommer beskedet: VI HAR HITTAT NÅGOT I DITT HUVUD SOM INTE SKA VARA DÄR!!! Jaha tänikte jag: TUMÖR, DÖD, TUMÖR OCH DÖD.  Så tänkte jag och både jag och Jennie började gråta. Då gick läkaren igen. Jaha sa jag till Jennie, nu ska jag alltså dö.

Men sen kom hon in igen och undrade varför jag var så ledsen, ja vad tror du tänkte jag. Men det visade sig att jag nog hade missuppfattat henne lite. Jag hade inte alls någon tumör utan bara en förändring i huvudet. Då kändes allt mkt lugnare och jag fick ringa runt till dem som jag hade skrämt upp sådant. (Jag är hemskt ledsen mina kära vänner).

Efter detta blev jag inlagd på Neurologavdelningen på rum 8. Där i detta hemska kalla och tråkiga rum skulle jag alltså tillbringa natten. Jag började tjata på en gång att jag ville åka hem men det fick jag ju såklart inte.

Tack och lov hade jag vid detta tillfälle min kära mamma hos mig som sedan blev avbytt av min Anna. Anna och jag var och fikade på sjukhuset och sedan mötte vi upp Petra när hon slutat jobba. Petra och jag var sedan på kvällen iväg och käkade middag. (Tack snälla för att ni fanns vid min sida).

Just nu sitter jag på mitt jobb och det är fredag, har fått veta som sagt att jag har förändringar i min hjärna, vad detta betyder vet jag inte riktigt men jag ska börja en utredning på måndag då jag även blir sjukskriven. Just nu sitter jag och väntar på lite nya besked som ska komma halv ett. Det är röntgenläkarna som för tillfället håller på och går i genom mina räntgenplåtar för att se om de kan komma fram till något.

Var tvungen att gå iväg till jobbet en stund för att få ordning på allt inför min skjukskrivning. Dessutom ville jag ju blogga lite så klart!!

Det var allt från mig!!!

Kram på er alla!!!


Brand på gatan!!

I tisdags var jag åter igen hemma från jobbet pga den dumma huvudvärken, försökte få en tid på vårdcentralen i Vingåker men det var omöjligt. Har en tid på Huddinge vårdcentral den 26 juni men jag kände att jag inte kunde vänta. Men nu får jag tydligen det ialla fall, vårdcentralen sa att tyvärr har de ingen tid denna vecka men om jag skulle känna av förlamningar i armen eller domningar i ansiktet så skulle jag åka till akuten. Det känns ju jätte tryggt och bra!!! :-(

Men i alla fall, igår när jag stod och tittade ut genom fönstret så såg jag att det kom en sådan konstig rök ifrån min vän Saras hus. Jag kastar mig på telefonen samtidigt som jag ser att en annan granne springer mot hennes hus. Sara kommer utspringandes med barnen och ser oxå den fruktansvärda röken.

Det kom glöd och lågor ur skorstenen och vi fick ringa till brandkåren. Inom några minuter kom två stora brandbilar med en massa brandmän. De konstaterade att det brann i skorstenen. Familjen Mokivst eldar med ved och tydligen så hade sotaren slarvat med sotningen så det hade tagit eld. Inget farligt alltså, brandmännen släckte elden på en timme. Men det kunde ha gått illa eftersom det blåste storm denna dag och hade inte brandkåren kommit så fort hade hela huset kunnat börja brinna och elden hade även kunnat spridit sig till grannarna!!!!! :-( Hemskt!!!!!

Barnen blev livrädda men lugnade ner sig sedan när brandmännen var klara och de fick kika in i brandbilarna. Då blev det glada igen :-)

Hej hopp!!!




Helgen!

Tänkte jag skulle berätta lite om min helg, men det var ju så länge sedan så jag kommer knappt ihåg. Men det var väl i alla fall de dagar som fortfarande bestod av mkt sol och massa bad i poolen. Vi har köpt en ny pool som barnen är helt galna i, jag med för den delen. Det är så skönt att bada när det är varmt. Men, men det var då det. Nu är det ju isbjörnar på gatan igen, tur man har en Cypern resa att se fram emot. :-)

I lördags var vi på 60 års kalas, det var min mammas gubbe som fyllde år. Det var mkt trevligt men för mkt god mat, :-). På kvällen åkte vi ut till skogen för att käka middag med Anna, Peter, Emma och Viktor. De befanns sig hos sin pappa som bor i Vingåker. Det var mkt trevligt förrutom att min man fick åka hem för han blev så himla allergisk där ute.

Kramis på er!!!






Äntligen.....

Hej vänner

Nu är jag här igen. Min blogg har inte fungerat på jättelänge, pga nån flytt. Men nu är jag här igen.

Återkommer under dagen med lite bilder och annan intressant information. Just nu måste jag skölja ur min hårfärg innan jag blir svarthårig. :-)

Kram på er!!!

Hallå där ute!!

I går var jag hemma och var sjuk, hade sådan huvudvärk och det har jag även idag. Förstår inte vad jag gör på jobbet men vi ska till Lida på eftermiddagen idag med jobbet och grilla korv, vill så gärna följa med. Får väl se om jag orkar stå ut med huvudvärken eller om jag åker hem.

Ha en bra dag!!!


Sommar, sommar, sommar.....

Usch, åter igen en måndag. Jag är supertrött och har ingen alls lust att vara på jobbet idag.

Men helgen har i alla fall varit underbar. I fredags var Ann & Micke, grannar från förra gatan, över och vi grillade och drack en himla massa vin. Det var helt underbart, solen lyste och vi satt på vår altan och bara njöt. Barnen lekte för fullt ute på gräsmattan. Kan livet bli mer underbart! :-)

Resten av helgen spenderades med våra kära vänner och grannar Sara, Mattias, Max & Lee. Både lördag och söndag satt vi på gräsmattan och solade medans barnen lekte i poolen. Suveränt!!

Det är väl därför man har så liten lust att vara på jobbet idag, ville inte att helgen skulle ta slut.

Ha en bra dag!!!!

image9

Isabella, redo för ett dopp!

image10

Sötnosarna Isabella & Lee!

image11

Max & Curage

image12
Sara!

image13

Världens finaste vovve!!!

RSS 2.0