Dop plus Stockholms vänner!

Jaha, då var det åter måndag igen. Vi har haft en kanon helg. I fredags kväll kom min syster och vår kompis Ann till oss och sov över. Vi käkade en massa kex och ost och drack en himla massa rödvin. Hur gått som helst. Vissa av oss låg hela tiden tre glas före oss andra. Nämner inga namn men det är en han. :-)

I lördags var det dop för vår älskade Mio. (Bilder kommer senare för kameran är på vift.) Vår son skötte sig helt exemplariskt. Han var inte ledsen en enda gång. Duktig kille.

På kvällen drack vi återigen en massa rödvin tillsammans med Anna, Magnus och Micke. Denna kväll fick samma person som igår i sig alldeles för mkt. Det slutade t om med en massa kräkningar lite varstans. :-) Han mådde inte så bra alls tillslut. Men roligt, det hade han, och vi andra oxå för den delen. :-)

Igår blev en lugn dag då vi försökte bli människor igen. Gick igenom alla fina presenter som Mio hade fått. Blev hur mycket som helst.

Tack alla ni som var på dopet för alla fina presenter. Mio är mkt nöjd. :-)

Mormor + Mio

Det hade gått kanon för Mio hemma hos mormor i natt, han som alltid vaknar två gånger per natt vaknade endast en gång och då så sent som halv fyra. Helt otroligt. Kanske var det för att han så klart fick sova bredvid mormor hela natten. Det får han ju inte hemma, där är det den egna sängen som gäller.

För mig gick det inte riktigt lika bra. Var lugn hela kvällen tills Peter kom hem från jobbet. Då kom tårarna och jag saknade min lilla plutt massor.

Natten blev inte bättre den. Trodde jag skulle få sova hela natten och njuta av att slippa gå upp men så blev det inte. Vaknade stup i kvarten och insåg att jag inte hörde något snusande från sängen bredvid. Det är så typiskt.

Men men, huvudsaken är ju att Mio Min Mio hade det bra. :-)

I morgon bär det av till Ikea och på lördag blir det dop och besök av en massa stockholmare. :-)

Ha en bra helg, where ever you are!!!

Det trodde jag inte.....

Idag på dagen så tänkte jag att jag nog skulle låta mamma ta med sig Mio hem så att han kunde sova hos henne. Jag var jättebestämt hela dagen och intalade mig själv att det skulle gå jättebra, även om jag inners inne tyckte att det var skitjobbigt.

Men eftersom han plus tjejerna ska sova där nästa helg när vi ska på fest så tänkte jag att det är ju bra att testa en gång innan så att det går bra.

När mamma kom så började det att kännas lite jobbigt faktiskt, hade en klump i magen och mådde lite illa. Satt med honom i knät och gosade och ville inte riktigt släppa taget.

Men till slut kom då stunden då han åkte iväg med mormor. Det var jobbigt men nu känns det faktiskt rätt okej. Jag kunde verkligen ägna mig åt tjejerna och vi läste en bok innan de somnade. Annars brukar jag alltid få avbryta för att ta hand om lillebror.

Pratade precis med mamma som satt och matade min prins inför natten. Allt verkade gå jättebra och jag känner mig lugnare. Vet ju att min mamma klarar det där alldeles utmärkt.

Frågan är bara om jag och Peter kommer att kunna sova i natt nu när man inte hör hans susningar och andetag.


Bebisen...


Helgen!

Usch, här var det länge sedan det blev något skrivet. Undrar om det beror på att jag är en trött, stressad och orkeslös småbarns mamma. :-) Haha, nej så illa är det faktiskt inte. Har bara inte haft tid helt enkelt.

Idag är det måndag och Peter och Isabella är lediga. Vi ska baka bullar inför dopet på lördag. På eftermiddagen ska vi till doktorn och visa upp Julias arm som hon bröt för två år sedan. Hon har ont i den och den är lite sne. Får se vad de gör åt den.

I helgen har det varit full fart. I fredags kväll var grannen och hennes dotter över och vi drack lite vin och kollade på Idol.

I lördags på dagen åkte vi till Magnehulteån och fiskade, där mötte vi upp Petra, Robban och grabbarna. Petra och jag tycker att det är lite småtråkigt att fiska så vi drog till Katrineholm och shoppade lite istället. Det var betydligt mkt roligare.

På kvällen var jag och två kompisar på Harrys och festade. Det var kul men man blir ganska mätt på sånt festande. Känner nu att jag har fått så det räcker det närmsta halvåret. :-) Börjar nog bli för gammal.

Igår jobbade Peter hela dagen och vi umgicks med grannarna. Var en himla bra dag igår, Mio var glad och tjejerna var på bra humör.

En bra avslutning på en toppen helg alltså. :-)







RSS 2.0