Ett Isabella citat!

En dialog mellan mig och min lilla dotter ikväll efter duschen:

I: Mamma, är min pyamas här nere eller där uppe?
C: Den är däruppe så du får gå upp och hämta.
I: Åhhh, måste den alltid vara däruppe, det är så himla jobbigt att gå upp och ner hela tiden.
C: Men Isabella, tänk på mamma då, jag får ju springa upp och ner hela dagarna för att bädda, städa och laga mat. Det är ju oxå jobbigt.
I: Men mamma, vi kan ju inte hjälpa dig för barn vet faktiskt inte hur man steker mat.

:-)


SUPERGRATTIS......

Till min kära vän Anna som fyller 30 år idag.

Välkommen till vuxenvärlden vännen! :-)

Isabella gillar att klä ut sin lillebror :-)




Mina älskade barn


Min födelsedag....

I lördags blev jag äntligen 30 år, skoja bara, det är ju inte så att man har längtat direkt. Men ialla fall, man har ju inget val direkt.

På lördagen på dagen var vi på loppmarknad och sålde en massa skit som vi hade i källaren ( kul att göra det på sin födelsedag, men det fanns faktiskt inget annat datum ).

Vid fyra tiden kom Anna och Petra från Stockholm och lite senare kom Anna, Veronica, Jessica och Ida oxå. Vi tog några glas vin och sen körde Peter ner oss till Joan´s där vi skulle fortsätta dricka och även äta lite mat. :-) Utanför Joan´s mötte vi upp restan av tjejligan. Vi blev tillslut 13 tjejer. Vi hade hur trevligt som helst och maten var supergod. Tyvärr stängde de redan vid elva så då var det bara att gå. De flesta gick hem då för de skulle jobba dagen efter men jag, Jessica, Petra och Anna gick hem till mig och drack vin tills tre på morgonen. :-)

När jag vaknade av mina barn klockan 6 nästa morgon så var jag fortfarande full, inte så där jättekul när Peter skulle jobba hela dagen. Men det gick faktiskt ganska bra ändå. Anna och Petra åkte hem klockan 2 och jag tillbringade resdan av söndagen i soffan tittandes på Grey´s. :-)

Är så himla nöjd med min födelesdag!



Petra och Anna kollar matsedeln!


Carro, Erika, Johanna och Maria är oxå hungriga!


Ann & Veronica


Anna Panna


Ida & Ann


Bea försöker gömma sig!


Jessica & Veronica


Vilken helg.....

Åhh vilken bra helg jag har haft, fast jag är fortfarande ganska trött. :-)
 
Fredagen blev lugn, tittade på film och laddade inför lördagen. På lördagen fem över två bar det av mot Stockholm. Skulle hem till Anna för att fira hennes 30 årsdag (som visserligen inte är förrän den 24:e). 
 
Magnus kom och hämtade mig på centralen och sen for vi iväg till Sundbyberg. Anna höll för fullt på att förbereda inför middagen senare på kvällen. Jag hjälpte till så gott jag kunde, eller snarare stjälpte då jag hade ansvar för att röra i kvällens höjdpunkt: skagensoppan. Låter ju hur enkelt som helst, men jag lyckades få soppan att koka över på hela spisen. :-) Men ingen blev ledsen för det (förutom jag då förståss :-)) det gick ju bra att torka upp.

Vid sju tiden anlände gästerna. Var superroligt att träffa folk som jag inte sett på massa år. Det blev en välkomstdrink och massa gott tilltugg. Hela tiden bjöds det på dricka så ganska fort blev man lite onykter. Men vad gjorde det, det var väl därför man var där. :-)

Efter maten och ett antal massa glas senare så var det dags för Singstar. Måste säga att vi var riktigt duktiga på att sjunga. Vilka jäkla sångröster vi har, vi funderade allihopa på att söka till Idol nästa år. Eller åtminstone så trodde vi det, det är otroligt vad alkohol kan göra. :-)

Hela kvällen varvades mellan alkohol, sång och cigaretter. När klockan blev fem på söndag morgonen så började jag bli lite halvtrött. En tre barnsmamma är ju inte så där jättevan vid att festa långt in på småtimmarna. Men det var fortfarande två gäster kvar så det var bara att sjunga vidare.

Vid halv sex låg man äntligen till sängs, Anna & Magnus i sovrummet och jag på soffan. Sov som en stock tills min man ringde och väckte mig halv tio. Då tyckte vi att det var dags att gå upp.

Vid två gick sedan mitt tåg hem mot Vingåker igen. Var helt slut när jag kom hem och somnade som en stock halv nio.





Ett Isabella citat....

Våran Julia har haft en tid utav 7-års trots. Hon har ibland varit helt omöjlig och haft en hemsk attityd.

En dag kom Isabella nerspringande från övervåningen och ropade:

-Mamma mamma, Nu har Julia tagit den där attityden igen och jag vet inte vart hon har lagt den.

:-) :-) :-)

Värdelös bloggare.....

Haha, fy vad jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden. Men jag har faktiskt något att skylla på, det är inte bara så att jag är lat. Även om jag till stor del är det. :-)

Men det är faktiskt så att vår bärbara dator har gått sönder av någon anledning så nu använder vi den stora datorn som är kopplad till den stora tvn i vardagsrummet. Men det betyder att jag måste sitta på golvet och skriva och då får jag värsta nackskadan så det är inget jag gör allt för ofta. :-) Därav anledningen till att det inte bloggas så flitigt nu för tiden.

Idag fyller min älskade tjej 7 år. Kan inte fatta att hon har blivit så himla stor. Vi har varit och köpt en hamster till henne och en till Isabella oxå så det inte skulle bli bråk. Julia blev överlycklig idag när hon kom hem från skolan.

Vi har oxå hunnit med ett läkarbesök för Isabella som har dubbelsidig öroninflammation. Stackars barn, läkaren sa att det såg hemskt ut i öronen. Hon skickade remiss till öronläkaren för insättning av rör i öronen. Mio har varit på BVC idag och fått vaccination. Två sprutor blev det och den ena var hemsk. Det är någon ny vaccination mot lunginflammation och öroninflammation. Stackars Mio var jätteledsen!!

Nej nu ska jag ta och förbereda inför kvällen. Ha en bra dag!!!!

RSS 2.0