Stolt mamma

Idag har vi varit i Båsenberga hela dagen för den efterlängtade slalomtävlingen. Både tjejerna vaknade i morse med ett pirrande i magen. De var riktigt nervösa. Inte så konstigt med tanke på att de var deras första tävling och dessutom började de ju faktiskt med slalom för bara någon månad sedan.

Isabella tävlade i en grupp för barn upp till sju år. Där var alla vinnare. Fanns liksom ingen etta, två eller trea vilket jag tyckte var jättebra.

Isabella var den som tävlade först. Jag var så nervös när hon startade så jag hade värk i magen. Men när jag såg henne komma nerfarandes så grät jag som ett litet barn. Jag blev så himla rörd av att se min lilla tjej svissa förbi alla slalomportarna. Jag grät, och grät och grät. Jag kunde liksom inte sluta. :)

När jag hade lugnat ner mig och torkat mina tårar så var det dags igen. Denna gång var det min stora tjejs tur. Julia tävlade i en grupp för 8-åringar. De flesta i hennes grupp har stått på skidor sen de var väldigt små så Julia förstod att hon inte skulle ha en chans. Vi sa till henne att huvudsaken var att hon tog sig ner helskinnad.

Såklart forsade tårarna även denna gång. Folk trodde nog jag var knäpp. Mina vänner skrattade och sa att de var inte förvånade.

Efter första åket ligger våran dotter på sjunde plats. Helt otroligt. Hon var så himla duktig. Hon hade flera duktiga tjejer med sämre tid. Jag blev så stolt att jag trodde att jag skulle spricka. Så himla roligt för henne, hon har verkligen hittat sin grej. Hon slutade efter andra åket på sjunde plats. Min duktiga tjej!! ♥♥

Idag är jag en extra stolt mamma!


Sportlov, Romme Alpin, shopping, bio och slalomtävling

Den här veckan är det sportlov i Vingåker.  Det inleddes med en resa till Borlänge och Romme Alpin. Vi åkte i söndags och kom hem i tisdags kväll.

Vi hade en helt underbar resa. Vi bodde i Borlänge på Scandic Hotell. Bara det var ju jättehärligt och mysigt. På måndagen blev det skidor för hela slanten och på tisdagen blev det en massa shopping i Kupolen. Tror nog aldrig att jag handlat så mkt kläder på samma gång. Hela familjen fick massor av plagg. :)

Lillebror var hos mormor under dessa dagar och där hade han haft det kanonbra. Mormor grät nästan när vi skulle hämta honom. Hon tycker alltid att det blir så tomt när barnen åker.

Ikväll är tjejerna på bio med pappa och ser på Trassel, en bra avslutning på ledigheten för i morgon är det dags för fritids igen.

På söndag ska tjejerna tävla i slalom. Det ser vi fram emot hela familjen.

Liten har blivit stor

Satt för en stund sedan och studerade min son som satt så snällt på golvet och lekte med sina bilar. Det är otroligt hur facinerande det är att se på barn när de leker. Han är så inne i sin lek när han parkera sina bilar, en efter en, på rad vid väggen.

Jag kan inte förstå att han har blivit så stor redan, att han finner nöje i att själv leka och dona med sina leksaker. Jag skulle kunna titta på honom i flera timmar. Ibland tittar han upp från sin lek på mig och säger: Hej mamma! Sedan vänder han blicken mot sin bil och fortsätter leka. Kärleken till honom är så stor så stor. Jag är så himla glad att han finns i vårat liv.

Ibland kan jag inte låta bli att tänka på att det faktiskt skulle ha funnits ett barn till, att Mio skulle ha varit tvilling. Jag undrar ofta hur det skulle ha varit. Tänkt att ha två stycken av denna underbara individ, två likadana men med olika personligheter.

Hur sorgligt det än är att vi förlorade den ena bebisen så är vi otroligt tacksamma för den som vi fick behålla. Och att vi dessutom har två underbara tjejer oxå gör ju lyckan total.

För dem går jag genom eld och vatten. Utan dem vore jag ingenting. Älskade dem från första dagen jag såg dem och kommer alltid att älska dem.

♥♥♥


Vänner

Vad gjorde man utan sina vänner? Jag vet att jag skulle inte klara mig utan mina i alla fall. Mina vänner gråter med mig när jag gråter, de ler när jag ler och de skrattar med mig istället för åt mig.

Jag har världens bästa vänner!

Ni vet vilka ni är! ♥♥♥

RSS 2.0