Bilder säger mer än tusen ord..














Dåligt bloggande

Fy, vad dåligt bloggande det var här. Förstår inte var bloggpersonalen har tagit vägen, jag menar, när jag inte har tid att skriva sätts det inte in en vikarie då? :)))

Nej, skämt å sido. Det är helt enkelt så att tiden används till annat just nu. T ex JOBBA!!! Vilket det känns som man gör hela tiden.

En kär vän skickade ett mail till mig för några dagar där det stod: Måste du jobba ALLA vardagar. Ja, varför måste man egentligen jobba så himla mkt? Jo, självklart för att kunna få pengar, men varför kan ingen införa att vi ska jobba bara tre eller fyra dagar istället. Tänk vad mkt annat man kunde hinna med då och för att inte tala om hur mkt tid man kunde spendera med familjen och vännerna istället.

När jag blir statsminister så ska jag införa det i alla fall.

Tur är väl det att jag faktiskt trivs så himla bra på mitt jobb. Dessutom är jag överlycklig att jag har ett jobb, i Vingåker dessutom. Det var inte allt för längesen som jag gick hemma och var helt deppig för att jag inte hade ett arbete att gå till. Men nu har jag det. Dessutom blir jag fast anställd nu den 1 maj vilket känns kanon.

Förutom jobbandet så har vi haft tjejmys hemma på Björkgatan den här veckan. Peter är på fiskeresa i Simrishamn med sin chef och Mio har sovit hos mormor i två nätter. Men han kom hem igår tack och lov för då var längtan stor.

Nästa vecka jobbar jag endast måndag och tisdag för sen tar vi påsklov. Ska bli så himla skönt att få vara lite långledig. B la så blir det en kryssning med våra tjejer och farfar. Det ser vi fram emot.

Hoppas ni alla mår bra!

En tripp till sjukhuset....

Idag ramlade min Julia på gymnastiken och slog sin handled och arm. Stackarn, hon fick verkligen jätteont. Hon hade ramlat ner från en plint. Det är min otursfågel det. :(

Vi for iväg till vårdcentralen där det konstaterades att hon behövde röntga. Doktorn var lite osäker på om hon hade brutit sig eller inte. Lite extra orolig blev man ju eftersom hon har brutit samma arm tidigare.

Vi åkte direkt in till sjukhuset och röntgen och där gick allt väldigt snabbt och smidigt. Det konstaterades att inget var brutet, tack och lov. En rejäl stukning bara.

Annars är allt som vanligt, man jobbar, äter och sover. Förresten, jag var ju faktiskt ute och sprang igår oxå, första gången detta år. :) Gick så himla bra vilket jag inte alls hade trott. Kanske har jag fått lite konditionen av allt cyklande till och från jobbet varje dag. :=))

Vi har oxå haft en bra helg då vi hade storfrämmande hela helgen. Petra, Robban och barnen var hos oss vilket var supermysigt som alltid.

Nej, nu ska jag krypa ner hos mina tjejer som faktiskt fått sova hos mig i natt då jag inte vill sova själv. :)
Peter jobbar natt och lillprinsen sover hos mormor. Hon hade Mio abstinens så Peter lämnade honom där i morse.

Godnatt på er kära bloggläsare.


RSS 2.0