Mio

Mio älskar att ligga på en filt på golvet och vända sig fram och tillbaka. Men ibland när han hamnar på magen så blir han lite sur för det är inte alltid han har lust att vända sig tillbaka igen. Då får man gå dit och hjälpa honom, men så tar det bara någon sekund så ligger han där på magen igen. :-)




Min älskade Julia


Familjedag på bibblan!

För ett par veckor sedan var jag, tjejerna, Carro och Thea, Erika, Lova och bebis i magen på biblioteket för det var familjedag där med fika och godis.

Pippi Långstrump och Jocke utan kniven kom på besök vilket var väldigt uppskattat av barnen.



Huvudpersonen Pippi Långström



Jocke utan kniven



Sötnosarna Isabella & Lova



Pippi uppträder



GRATTIS.......

TILL JESSICA SOM FYLLER ÅR IDAG!

Vaccination!

Igår var jag, Peter och Isabella nere på Humlegården och vaccinerade oss. Julia blev vaccinerad i onsdags i skolan. Vi hade ju inte tänkt att vi skulle vaccinera oss, jag har ju varit så emot det hela tiden och är väl egentligen det fortfarande. Men enda anledningen till att vi tillslut ändrade oss är för att skydda Mio. Eftersom han är för lite för att vaccineras så kändes det som att det enda rätta var att försöka skydda honom mot svininfluensan. Det kan vi ju inte göra om vi inte är skyddade.

Julia fick feber efter sin vaccination och Isabella har varit lite hängig. Jag har haft jätteont i min arm men annars har jag känt mig okej.

Peter vaknade i morse och skakade som ett asplöv. Troligen hade han feber. Han har mått dåligt hela dagen, men om det bara beror på vaccination eller om det har med hans bowlingkväll med jobbet och en massa alkohol igår att göra det vet man inte. Men det är ju bra att ha vaccinationen att skylla på. :-)

Nej, nu är det snart dags för lite fredagsmys och IDOL.

Ha en trevlig heg!


Lite dopkort, bättre sent än aldrig!

GUDFAR PETER & MIO

 



JULIA & FRIDA




DOPBARNET


HELA FAMILJEN BLIXT, MEN MED EN MAMMA BLIXT SOM NÄSTAN BLUNDAR..

 



GUDFÖRÄLDRARNA





GUDMOR TÄNDER LJUSET




GÄSTER






Gudmor Anna med lilla Mio!


MIO MIN MIO




Fredag!

Jaha, så var det fredag igen. Dagarna går så himla fort. Jag har sällan koll på vilken dag det är eftersom alla dagar är ganska lika när man är mammaledig. Speciellt när man har en man som jobbar både vardagar och helger. Enda skillnaden är att på helgerna har man tjejerna hemma. :-)

Idag jobbar Peter till kl ett och efter det ska vi åka till Eskilstuna sjukhus. Ska hälsa på svärmor och även Julias bästa vän Cajsa. Hon ramlade nämligen i skolan i onsdag och har haft sönder hela knät. Stackars liten, de fick operera henne i tre timmar för att det var så komplicerat. Vi tänkte överraska henne idag när vi ändå ska till Gerd, hoppas hon blir glad.

Peter ska även jobba i natt och i morgon natt. Men i morgon på dagen ska han gå på bio med tjejerna. Då får jag och Mio stanna hemma. :-)

På söndag ska vi träffa fam. Johansson/Magnusson. Det ska bli trevligt!!

Kram påer

Dalarna!

I helgen har vi varit i Malingsbo i Dalarna tillsammans med Sussi, Gustav, Julia och Jakob. Vi hyrde ett hus där som Peter och jag har hyrt förut. Vi åkte redan på torsdagen så det blev en riktig långhelg.

Vi har haft det jättebra och barnen har skött sig superbra. Isabella och Jakob, som det bara skiljer 3 månader på, har lekt så himla bra hela helgen. Jag tror inte att de bråkade en enda gång.

Minstingen Mio har oxå skött sig exemplariskt. Det var inte många gånger han var ledsen under helgen, han skrattade mest hela tiden.

I fredags blev det ju så klart lite fiske oxå. Peter hade sett fram emot det en massa och tänkte att han skulle visa hur ett proffs gör när han fiskar. Men redan efter ett par minuter så var det Gustav som fick en regnbåge, det blev dessutom den enda fisken på hela helgen. Man kan säga att Peter blev lite smått besviken. :-)

I lördags firades det Halloween för fullt. Vi fixade till en pumpa som vi tände ljus i och barnen klädde ut sig till läskiga spöken och häxor. Det var nästan så man blev lite rädd. :-)

I söndags blev det mest packning och städning innan det var dags för hemgång.

Tror att alla, både stora och små, var riktigt nöjda med helgen.












RSS 2.0