Dalarna!

I helgen har vi varit i Malingsbo i Dalarna tillsammans med Sussi, Gustav, Julia och Jakob. Vi hyrde ett hus där som Peter och jag har hyrt förut. Vi åkte redan på torsdagen så det blev en riktig långhelg.

Vi har haft det jättebra och barnen har skött sig superbra. Isabella och Jakob, som det bara skiljer 3 månader på, har lekt så himla bra hela helgen. Jag tror inte att de bråkade en enda gång.

Minstingen Mio har oxå skött sig exemplariskt. Det var inte många gånger han var ledsen under helgen, han skrattade mest hela tiden.

I fredags blev det ju så klart lite fiske oxå. Peter hade sett fram emot det en massa och tänkte att han skulle visa hur ett proffs gör när han fiskar. Men redan efter ett par minuter så var det Gustav som fick en regnbåge, det blev dessutom den enda fisken på hela helgen. Man kan säga att Peter blev lite smått besviken. :-)

I lördags firades det Halloween för fullt. Vi fixade till en pumpa som vi tände ljus i och barnen klädde ut sig till läskiga spöken och häxor. Det var nästan så man blev lite rädd. :-)

I söndags blev det mest packning och städning innan det var dags för hemgång.

Tror att alla, både stora och små, var riktigt nöjda med helgen.












Kommentarer
Postat av: e

2009-11-02 @ 13:34:02
Postat av: Anna Frans

Hihi, jag gillar Julias outfit :)

2009-11-03 @ 15:45:55
Postat av: Knappan

Fina bilder :)

2009-11-05 @ 16:52:25
URL: http://knappan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0