En trött pojke!

Helt otroligt vad min son har sovit idag. I morse vaknade han klockan sex (som han alltid gör) och sen vid halv tio var det dags för förmiddag sovningen. Den varade till kvart i ett. Han sov alltså över tre timmar. Det hör inte till vanligheterna. Han burkar bara sova två timmar.

På eftermiddagen tänkte jag att han vill ju säkert inte sova då men klockan tre så hämtade han snuttis och gnuggade sig i ögonen och ville sova. Då sov han till halv fem, det brukar han göra, men jag tänkte att det skulle ju säkert inte funka idag.

Nu klockan sju somnade han oxå som vanligt, helt otroligt att han kan sova så mkt.

Men i morgon blir det ändring av rutin för då ska ju pojken min börja dagis och eftersom han bara ska gå mellan halv nio och halv tolv nu i början så måste vi ju ta bort sovningen på förmiddagen för han kan ju inte komma till dagis i tre timmar och sova. Så det blir spännande hur han ska klara att vara vaken till efter lunch. Han kommer väl att somna i lunchtallriken. :)

Det blir Peter som tar inskolningen på dagis. Denna mamma klarar inte av det, kommer bara stå och gråta. I och för sig så har ju inte Peter heller så långt till tårarna som ni vet. Jaja, vi får se hur det går. Ont i mammahjärtat gör det i alla fall.






Höst, mörker, tända ljus och mys!

Nu kan man väl säga att hösten är här och det är faktiskt min favoritårstid. Jag tycker om när man får tända lite ljus i mörkret och krypa ihop tillsammans i soffan.

Sommar i alla ära, men jag blir faktiskt ganska mätt på den ganska fort. Tycker nu att vi har en underbar tid framför oss.

Mina flickor har nu börjat skolan, och båda två dessutom. Känns ju jättekonstigt att jag nu har två skolflickor. :) Isabella var så lycklig i måndags när det var första dagen i skolan.  Hon såg så glad och stolt ut när hon på morgonen stod och borstade håret och gjorde sig fin. :) Hon har verklligen längtat efter den dagen. Även Julia var superglad över att få börja skolan. Hon började ju faktiskt i 2:an och det är stort. :))

Kvar här hemma blev jag och lilleman, ett tag till i alla fall. Men nästa vecka är det dags för honom att börja dagis. Och det känns faktiskt i hjärtat. Kan inte förstå att han har bivit så stor redan. Tiden går så himla fort.

I helgen hade vi fullt hus. Våra kära vänner Petra, Robban och barnen var här. Det var supermysigt som alltid. Våra karlar var iväg och fiskade regnbåge i lördags och jag, Petra och barnen var på lek och buslandet i Örebro.  Det var roligt, t om jag och Petra klättrade omkring och åkte rutchkana till barnens stora förtjusning.

Hoppas ni alla har det bra i höstmörkret!


Kvalitetstid med vänner...

Mina dagar går just nu i vännernas tecken vilket är alldeles underbart. I torsdags förra veckan var jag uppe i storstan och tittade på världens sötaste baby, nämligen lille karl. Han var så underbar så nu är jag allt sugen på en liten till. :) Nejdå, skämt och sido. Det räcker allt med de tre jag har.

I fredags var jag ute i Lundbyskog hos Anna och Peter, det var mysigt. Hjälpte Mats med sallad eftersom han skulle ha 30 års fest på kvällen.

I lördags eftermiddag åkte jag och mina underbara barn ut till Spånga till Anna, Tim och Neo. Där blev vi kvar till söndagen. Magnus var i Stockholm och Peter jobbade. Vi hade supermysigt! Åt en massa gott och drack en massa gott. :))

Igår kväll var Anna, Peter och barnen här på middag. Då var min man äntligen ledig.

Med andra ord så är livet härligt just nu! Hoppas ni tycker detsamma!! :)

RSS 2.0