En trött pojke!

Helt otroligt vad min son har sovit idag. I morse vaknade han klockan sex (som han alltid gör) och sen vid halv tio var det dags för förmiddag sovningen. Den varade till kvart i ett. Han sov alltså över tre timmar. Det hör inte till vanligheterna. Han burkar bara sova två timmar.

På eftermiddagen tänkte jag att han vill ju säkert inte sova då men klockan tre så hämtade han snuttis och gnuggade sig i ögonen och ville sova. Då sov han till halv fem, det brukar han göra, men jag tänkte att det skulle ju säkert inte funka idag.

Nu klockan sju somnade han oxå som vanligt, helt otroligt att han kan sova så mkt.

Men i morgon blir det ändring av rutin för då ska ju pojken min börja dagis och eftersom han bara ska gå mellan halv nio och halv tolv nu i början så måste vi ju ta bort sovningen på förmiddagen för han kan ju inte komma till dagis i tre timmar och sova. Så det blir spännande hur han ska klara att vara vaken till efter lunch. Han kommer väl att somna i lunchtallriken. :)

Det blir Peter som tar inskolningen på dagis. Denna mamma klarar inte av det, kommer bara stå och gråta. I och för sig så har ju inte Peter heller så långt till tårarna som ni vet. Jaja, vi får se hur det går. Ont i mammahjärtat gör det i alla fall.






Kommentarer
Postat av: Anna Frans

Lycka till på första dagisdagen!

Mio kanske sovit så mycket för att han ska ha lite extra energi till allt bus och lek som väntar :)

2010-08-29 @ 21:09:20
Postat av: Cilla

Haha, ja så kan det vara!

2010-08-30 @ 08:38:17
Postat av: Sussi

Lycka till på dagis lilla mio... tänk vad stor han blivit :)kram

2010-08-31 @ 20:22:25
Postat av: Knappan

Store söte killen!

2010-09-07 @ 12:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0