Vinterkräksjukan X 2

Just nu är det inte roligt hos familjen Blixt. :-((

Vi låg ju för två veckor sedan i vinterkräksjukan hela familjen vilket var bland det värsta jag varit med om. Som om det inte var nog med det så började Mio kräkas som en tok natten till i torsdags. Han kräktes hela natten och hela dagen plus att det kom lika mkt från andra hållet. Han hade hög feber och var skitdålig, närapå att vi var tvungna att ta honom till sjukhuset.

Men sen på natten till fredagen så blev han bättre och sov jättebra, på förmiddagen på fredag var han oxå okej. Rumpan rann forfarande, tror jag böt ca 20 blöjor om dagen. Men han kräktes inte i alla fall så vi antog att det skulle vända. Men sen på eftermiddagen så började det om igen. Han kräktes igen massor. Men det var bara en rejäl kräkning men vi var tvungna att bara låta honom få vätskeersättning med fem minuters mellanrum. Det blev sen bättre under natten. Under hela lördagen så var han kräkfri men forfarande massa diaréer. Men nu hoppades vi igen att det var på väg att vända.

Under söndagen var det lugnt från Mio, men sen började vår stackars Isabella att kräkas något fruktansvärt, det tog aldrig slut för henne. Hela söndagen kräktes hon och hade hög feber. Även fast det inte fanns något kvar i magen så kräktes hon. Det var så himla hemskt att se henne. Man led så fruktansvärt med henne. Men hon är så himla duktig och har kräkts hela tiden i hinken.

Nu tycker man kanske att det skulle räcka här, det tyckte vi i alla. Men på kvällen kräktes Mio ner hela vårt sovrum. Det är helt otroligt! Så i morgon blir det farbror doktorn med Mio, enligt sjukvårdsupplysningen får han inte hålla på så här länge. :-( Han har blivit så smal lilla pojken, hans runda kinder är helt borta. :-((

Nu hoppas vi verkligen att vi ska klara oss och även Julia som just nu mår kanon, vi vill ju gärna ha kvar våran ork så vi kan ta hand om våra små.

Kul inlägg detta blev. :-))

Världens finaste häxa....

I söndags var det familjedag på bliblioteket. Trogna bibliotekkunder som vi är så var vi så klart där. :-)) Jag blev tom intervjuad och fotograferad av tidningen, vilket var mindre roligt. :-(

Långa farbrorn och lilla Anna var där på besök oxå. Isabella var utklädd till en häxa för det var även en maskeradtävling. Så här såg sötnosen ut.



Hon var så fin så hon vann tävlingen.:-)) Då blev hon riktigt stolt!



Här är en trött liten häxa!



Anna & Tim var oxå med!



Tim var världens sötaste spindelman!



Det gick smidigt att få bort färgen från håret!

STORT GRATTIS....

Till Alexandra och Henrik som i tisdags fick en liten flicka. :-)))


En snabbare variant....


VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN LILLA LOKE!

Ett stort grattis till våra vänner Erika & Mattias som igår blev stolta föräldrar till en liten pojke.

Ett stort grattis även till Lova som har blivit storasyster! :-)))

Nu är lugnet över.....:-)

object width="425" height="344">

Världens underbaraste barn....



Här blir det visst inte skrivet så värst mkt, bara en massa bilder. Det går ju så mkt fortare att lägga ut bilder. ;-)

Nejdå, men det har inte hänt så värst mkt den senaste tiden. Min man har jobbat de senaste två helgerna vilket har varit jättetråkigt. Men nu är de över och de dröjer länge innan han ska jobba helg igen. :-)

Annars pågår någon slags ständig renovering här för fullt. Det renoveras för fullt ena veckan men sen är det lite stilltje nästa. Men Julias rum är nu färdigt, förutom några lister som ska på plats. Nu är det Mios rum det renoveras i för fullt!! Får se hur det blir. Har skrivit en hel lista på grejer som ska inhandlas på IKEA när det blir klart. Så himla kul att få inreda med lite pojksaker för en gångs skull. :-)

Ha det så bra i vårsolen allihopa!!


RSS 2.0