Till er andra bloggskrivare

Är det någon som vet varför man inte ser att texten är uppdelad i stycken när inlägget visas på bloggen?

Fel stad!

I morse kl tio så skulle jag på arbetsintervju på Manpower. Ett företag här i Vingåker behövde en receptionist/förvaltningsassistent och det var Manpower som hade hand om rekryteringen.

Jag var så peppad när jag satte mig i bilen och skulle ge mig iväg. Jag ville så gärna ha det här jobbet eftersom det ligger så nära där jag bor och jag är så fruktansvärt trött på att vara arbetslös nu.

Peter och jag körde mot Nyköping där jag varit på intervju hos Manpower för några år sedan. När jag kom fram till Nyköping och gick in till Manpower så var det en kille som öppnade.

Jag presenterade mig och sa att jag skulle träffa Maria Karlsson. Killen tittade jättekonstigt på mig och frågade om det verkligen var här jag skulle träffa henne. Ja, sa jag det ska det vara. Konstigt sa han för här finns inte någon Maria Karlsson. Men det finns en Maria Karlsson i NORRKÖPING!!!!!

Helt otroligt jag hade åkt till fel stad!!!! Där rök det jobbet trodde jag. Men jag ringde faktiskt upp Maria med svansen mellan benen och förklarade vad jag hade gjort. Tack och lov sa hon att det inte var någon fara utan att jag var välkommen till Norrköping. :)

Otroligt nog så gick intervjun superbra och hon sa att hon var jättenöjd med mig. På tisdag ska jag få komma till företaget det gäller. Så nu är det bara att hålla tummarna. Det stod mellan mig och en annan tjej sa Maria. :)))) Fortsättning följer.....

Namn

När tjejerna lade sig nu i kväll så låg de och pratade om namn och vad man heter i andra namn. De rabblade upp vad de själva heter och sen ropade de på mig. Isabella: Mamma, vad var det nu du heter? Jag: Jag heter ju Cecilia Ingrid. Isabella: Haha, vad roligt att du heter Inger. Jag: Nej, Ingrid heter jag, inte Inger. Isabella: Nä just det, du heter ju ingrediens. Ganska långsökt men hon tyckte att Ingrid och ingrediens var väldig lika. :)

RSS 2.0