2 dagar kvar.....

Hallå på er,

Det var ett tag sedan. Jag är nämligen så himla trött så jag har faktiskt inte orkat blogga. Det är så mkt på jobbet nu när alla har semester så när jag kommer hem är jag helt slut.

Men nu är det inte långt kvar, på fredag inleds den, den underbara 4 veckors semestern. Ska bli helt underbart. Första två veckorna blir vi på hemmaplan eftersom Peter då ska in och jobba. Men sen bär det av till Vimmerby med Anna, Magnus, Tim och Neo i två nätter. Efter det far vi vidare med husvagnen, vart har vi inte bestämt ännu. Vi tar nog dagen som den kommer.

I helgen var vi hos världens bästa Anna & Peter. Hade en helt underbar helg med våra fantastiska vänner. Vi hade inte alls någon lust att åka hem på söndag men vi var ju tvungna eftersom jag skulle jobba.

På fredag kommer Anna, Magnus och Kalle. Ska bli supermysigt.

Hoppas ni alla mår bra!

Mor & dotter


Semester, bröllop, 2 år och 70 år!

Familjen Blixt har semester och sommarlov för tillfället vilket är helt underbart. Det västa är att jag har bara denna vecka sen ska jag in och jobba två veckor igen. :( Känns väl så där med tanke på att alla min hjärtan är lediga. Men men, det är bara två veckor och sen är jag ledig i fyra veckor till så det kanske inte är så synd om mig i alla fall. :)

I lördags var vi på bröllop. Alexandra fick sin Henrik i Österhaninge kyrka. De var så himla fint och de var så vackra. Bilder kommer.

Nu i veckan har vi badat, badat och badat. Så underbart, lite vin och grillningar har det oxå blivit så klart.

På lördag blir det dubbelkalas. Min kära mamma blir hela 70 år, kan knappt fatta att hon är så gammal. Det blir en stor fest som jag och min syster har fixat. Min storasyster kommer redan i morgon vilket ska bli kanonkul, vi hinner ju inte träffas så mkt så det ska bli kul att ha henne här hela helgen.

Inte nog med att min mamma har sin 70 års fest. Våran älskade, goaste, sötaste och underbaraste Mio fyller hela två år på lördag. Det är ju oxå helt otroligt, han som är mammas bebis.

Men för mammas bebis är spjälsängen nu ett minne blott. Han har fått en ny säng nu som han älskar. Trodde vi skulle få problem med tanke på att vi är vana att bara lägga ner honom i sängen i hans rum och gå ut därifrån och han somnar utan problem. Men faktiskt så går det jättebra, han har inte kommit upp en enda gång. Duktig kille!!!

Hoppas ni har det bra värmen!

RSS 2.0