Mio leker


Äntligen över....

Nu är äntligen begravningen över. Det var så himla jobbigt men väldigt fint. Vår lilla Julia bröt ihop totalt, hon var så himla ledsen. Tror mkt berodde på att hon såg sin pappa vara så ledsen. Men annars tycker jag att det gick bra.

Vi fikade i kyrkans hus efteråt och det var kul att träffa alla Peters släktingar. Många hade han inte sett på massor med år. Nu ska vi försöka gå vidare och se framåt.

Idag ska jag och barnen gå till biblioteket, det är familjedag där med sång och dans. Roligt för barnen. Peter jobbar hela dagen så det är skönt att ha något att göra.

Ha en mysig söndag!!!

Äntligen måndag....

Som jag har längtat efter denna måndag. Inte för att det skulle hända något speciellt utan för att få ha min man hemma. Han har jobbat hela helgen och det är såååå tråkigt. Han gick till jobbet kl sju i lördags morse och skulle sedan sluta klockan 20.00 på kvällen men det var ont om folk som vanligt så han fick jobba hela natten oxå plus att han sen skulle börja sju på söndag morgonen och jobba till 20.00 på kvällen. Han jobbade alltså 38 timmar i helgen.

Men det gick faktiskt himla bra för oss här hemma. Vi hade fullt upp hela tiden så helgen gick riktigt fort. I fredags var Anna, Tim och Neo här och fikade. I lördags var vi med grannarna i pulkabacken och grillade korv och åkte en massa pulka, eller tjejerna gjorde ialla fall. Mio och jag tittade på. :)

I söndags åkte vi med farfar till Båsenberga för lite mera pulkaåkning, även här grillades det korv. Tjejerna hade hur kul som helst och även Mio som satt i sin vagn och tittade med förtjusning. Han är så himla snäll och nöjd hela tiden så honom kan man ha med överallt. :)

Idag har jag och Mio varit på mammagrupp vilket var himla trevligt. Efter den gick vi hem till farfar där Peter, Isabella och farfar höll på att baka bullar för fullt.

I morgon kommer Carro, William och Thea hit och leker. Jag ska även hinna med att ringa vårdcentralen om en läkartid. Har fått så himla ont i mina händer igen så nu blir det operation trodde min arbetsterapeut. Hur nu det ska gå.

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan en stund.

Ha en trevlig kväll!!


Förbannade sjukdom...

Ville bara meddela alla att jag hatar sjukdomen Cancer. Nu är jag så fruktansvärt trött på denna sjukdom som tar människor ifrån en. Varför kan man inte bara få leva och vara frisk, är det för mkt begärt?

Igår tog den förbannade sjukdomen min faster ifrån mig. Lämnade även denna gång en man ensam som inte har förtjänat det. Jag förstår inte hur många denna sjukdom ska rycka åt sig. Räcker det inte nu????

Vila i frid Kerstin!!

Isabella och Thea leker maskerad!!


Bilder...

Hittade lite gamla kort i datorn, bla från Cypern i sommras. Man kan ju inte annat än önska att man var där!!! :)



GRATTIS.......

Ett stort GRATTIS på ett årsdagen Frida och ett stort Grattis på halv ett årsdagen Mio!!!


Badhuset i lördags....




2010!

Jaha, så var det ett nytt år igen. Jag hoppas verkligen att detta år ska bli bra. 2009 har varit lite halv tufft för oss.  Vi har ju förlorat en familjmedlem det här året, men vi har ju oxå fått en ny medlem till familjen. Vi har ju fått världens bästa Mio.

På lördag fyller lilla Mio halv ett som Julia säger, alltså ett halv år. :-) Det är helt sjukt hur fort tiden går. Jag får lite småpanik, vill inte att han ska växa så fort. Han är ju min lilla bebis.

Men men, det är ju bara att inse att han börja bli stor. Vår Mio är en himla glad kille, han är nästan jämt glad. Han älskar att springa runt i sin gåstol och jaga oss andra. Mio älskar oxå att äta. Gröt är favortiten men köttfärssås och spagetti är oxå en favorit, på barnmatsburk då förståss. :-)

På nätterna sover Mio fortfarande 13 timmar i sträck utan att vakna. Det har han ju gjort hela tiden. Vi är väldigt bortskämda med sovande barn. :-) Men det lär vi väl få igen när de kommer i tonåren.

Idag ska Julia till doktorn, hon har en massa feber och jätteont i halsen och öronen. Det blir säkert en penicillinkur som vanligt. Barnet är ju uppvuxen på penicillin. :-(. Jag själv har oxå jätteont i halsen så jag kanske får ta mig till  doktorn oxå om det inte går över.

De andra i familjen mår bra i alla fall, än så länge.

Nu ska vi gå ut i köket och provsmaka våra chokladmuffins som vi har bakat nu på morgonen. :-)



Isabellas 5-års dag!

















RSS 2.0