Mycket fika blir det.....

På mitt arbete gör vi visst inte annat än att fika, med fikabröd alltså. Är det inte någon som fyller år så är det någon som gifter sig. :-)

Nu har jag precis smällt i mig en bit super god delicato tårta. Det är ju jättesmidigt när man vill gå ner i vikt. Det går ju faktiskt att låta bli men den karaktären saknar jag tyvärr. Jag tror att jag får joina viktklubben, som alla ni andra.

Ciao!

Sommarkvällar....

Gud vilket underbart väder det var igår, det var så varm och skönt på kvällen. Jag skriver att det var skönt på kvällen för dagen har jag ju ingen aning om, sitter ju instängd på ett kontor hela dagarna. :-(

I går kväll satt vi på vår altan på framsidan och drack ett glas vin med grannarna. Hur mysigt som helst. Kom på mitt i alltihopa att våran lilla vovve fyllde fyra år igår och det hade vi glömt bort. Hemsk matte och husse. Ska köpa en present till honom idag istället!!

Ha en bra dag där ute!!!


Bestman & Brudtärnorna

Bestman & Brudtärnorna

Pussas

Pussas

Herr & Fru Blixt

Herr & Fru Blixt

Julia börjar skolan......

Igår kväll var familjen Blixt på Öppet hus i Julias skola som hon börjar i efter sommaren, hörde ni det där?? MIN lilla Julia ska börja skolan, det är ju inte klokt, visserligen bara 0:an men ändå. När blev hon så stor? Känns jättekonstigt faktiskt, tiden går så fort så jag hänger inte med riktigt!

Skolan verkar i alla fall superbra och hon har hamnat i en jättebra klass med massa barn som hon redan känner. Det känns tryggt. Nåde den som är elak mot min tjej, då kommer mamma med hårdhandskarna!!!!!

Ville bara berätta det. Tro inte att det här med tre inlägg på samma dag är någon vana, utan snarare nyhetens behag!!! HAHAHA

Kramis

CYPERN!!!

Vi har ju som sagt bokat en resa till Cypern i juli. Ska bli hur mysigt som helst. Barnen och svärföräldrarna ska med.  (Finns så klart en baktanke med att svärföräldrarna ska med. )

Vi ska bo på Fig Tee Bay, på ett superfint hotell som är väldigt barnanpassat. Finns massor med pooler och havet ligger precis bredvid. Kan det bli bättre :-).

Men så igår när jag satt på tåget hem så läste jag aftonbladet. Där mitt i tidningen så står det: "Pool exploderade under rengöring på Cypern." Sjävklart började jag läsa som en tok. Det hade tyligen smällt till ordentligt plus att det kom ut massa rök som luktade hemskt. Flera barn fick föras till sjukhuset för rökskador, dock inga allvarliga men ändå.

Jag fortsatte läsa för att ta reda på vilket hotell det gällde, det finns ju liksom en hel del hotell på Cypern. Och vilket hotell var det tror ni, jo själv klart var det på Blue Village Nausicaa Beach, som är vårt hotell. :-(

Vad gör man då?? Ska man avboka eller? Nej, det kan man väl inte göra. Det är väl vara att hoppas på att det inte händer igen.

Hej, svejs!


Stiger in i Blogg världen......

Jaha ja, jag ska väl inte vara sämre ja heller. Nu har ju faktiskt de flesta av mina vänner skaffat sig en blogg så det är väl hög tid att jag oxå gör det. ;-)

Jag hoppas verkligen att jag ska skriva ofta, och fram för allt att jag har något intresseant att skriva om.

Skulle kanske ha börjat skriva för två veckor sedan så jag hade min bröllop att skriva om, men nu är ju det över tyvärr så då får jag väl hitta på något annat att skriva om. Ska i alla fall försöka få in lite bilder från bröllopet här på min nya fina blogg. :-) Måste bara se till så att min sambo, ojdå, jag menar naturligtvis min man, kan fixa formaten på bilderna så att det passar här.

Nehe, nu kanske man ska sätta igång med dagens arbete, även om det skulle vara mkt roligare att sitta här och skriva hela dagen.

Ha det så bra allihopa!!!

KRAM


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0