Bara sjukdomar....

Just nu är det inte alls så roligt hos familjen Blixt. Sjukdomarna och febern bara avlöser varandra. Hela barnaskaran har en massa feber. :(

Mio har ju varit dålig några dagar nu och Isabella kom hem med 39 graders feber från skolan igår. Julia fick ta en massa hemska prover i onsdags som vi väntar svar på på måndag, det var diabetesprover, ämnesomsättningsprover, urinprover mm. Men hon mådde bra i torsdags så då ville hon till skolan.

Men idag när vi var på Ikea så såg jag på henne att hon började må dåligt och när vi kom hem så fick hon en massa feber och en hemsk magvärk.

Smärtorna liksom febern bara ökade och ökade och tillslut låg hon dubbelvikt på soffan och bara grät. Då fanns det ju inget annat att göra än att åka till sjukhuset. Min första tanke var blindtarmen.

Inne på sjukhuset togs det tempen på henne igen och då var den uppe i 40 grader. De klämde och kände på magen och tog en massa prover. Men efter ett tag konstaterades att man inte visste vad det var för fel så hon blev hemskickad igen. Känns lite så där tycker jag då hon forfarande har väldigt ont. Nu har hon precis gått och lagt sig. Vi får se hur natten artar sig, blir kanske ett sjukhusbesök i morgon oxå.

Hoppas att ni har en roligare lördagskväll!

Kommentarer
Postat av: Knappan

Stor kram till hela familjen Blixt!!

Hoppas Julia mår bättre redan imorn, krya på alla barn, kram!

2011-10-29 @ 22:46:38
URL: http://knappan.blogg.se/
Postat av: marianne römer

det låter inte bra när alla är sjuka, hoppas dom blir friska snart håller tummarna.

2011-10-30 @ 10:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0